Hedestoker ApS
 


Kategorier
-
-
-
-
-
-
-

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Muret skorstene - Schiedel

Schiedel skorstene er nemme at bygge, sikre i brug og så holder de i rigtig mange år. Hos Hedestoker har vi alt hvad du skal bruge for at bygge eller renovere en skorsten. Keramisk nedsænkningsrør til renovering, enkeltmodul skorsten, dobbeltmodul skorsten, skorstens startpakker m.m.


Nedsænkningsrør
Nedsænkningsrør
Enkeltmodul isokern skorsten Ø16
Enkeltmodul isokern skorsten Ø16
Dobbeltmodul skorsten DM44 - Ø16
Dobbeltmodul skorsten DM44 - Ø16
Dobbeltmodul skorsten DM36 - Ø13
Dobbeltmodul skorsten DM36 - Ø13
RONDO Nordic Ø16/20cm
RONDO Nordic Ø16/20cm
RONDO+ Ø12/14cm
RONDO+ Ø12/14cm
Keranova skorstensrenovering
Keranova skorstensrenovering
 
 

Schiedel skorstenssystem

Schiedel skorstenssystemer består blandt andet af pimpsten, som et CO2 neutralt naturprodukt. Pimpsten er et materiale der er opstået som følge af tidligere vulkanudbrud og som tåler meget høje varmegrader. Pimpsten har en fantastisk isoleringsevne.  Desuden er det et materiale, der er forholdsvis let, hvilket gør det nemt at arbejde med og meget velegnet til pejse og skorstenssystemer. 


Fordele ved Schiedel skorstenssystemer

Pimpsten er 100 % naturprodukt og CO2 neutralt. 
Det rene naturmateriale kan genbruges efter endt levetid. 
Meget høj isoleringsevne
Tåler meget høje varmegrader
Vejer ikke ret meget
Let at arbejde med og let at montere
Lang levetid
 

Skorstensrenovering!

Det er altid en rigtig god ide, at tage en skorstensfejer eller anden fagmand med på råd når du overvejer hvordan din skorsten skal renoveres men også til at vurdere, om det kan svare sig med en renovering af skorstenen. Det kan heldigvis svare sig at renovere skorstenen i langt de fleste tilfælde. En skorstensrenovering kan være nødvendig hvis man for eksempel døjer med fugtproblemer eller løbesod. Det vil en mindre renovering hurtigt og let kunne afhjælpe.

 

Tegn på at skorstenen ikke fungerer korrekt

Der kan være flere ting der er tydelige tegn på at der er noget galt med skorstenen. Det kan f.eks. være, at der er kommet løbesod, brune skjolder eller fugtproblemer omkring skorstenen. Det kan være nok så irriterende, men meget løbesod kan faktisk også ende ud i en skorstensbrand, hvis det går rigtig galt. Desuden lugter løbesod ikke særlig godt.

Fugtproblemer er lige så irriterende og kan også efterlade store grimme brunlige skjolder. De eneste måder for at stoppe for disse problemer er, at renovere den gamle skorsten eller at bygge en ny skorsten.

For at undgå fugt, sodskjolder og løbesod, bør man vedligeholde eller renovere sin gamle skorsten. Ved at renovere den gamle skorsten med et nedsænkningsrør, kan man slippe af med både fugtproblemer og løbesod. 

Hos Hedestoker finder du alt hvad du skal bruge til at bygge en ny skorsten eller til at foretage en total skorstensrenovering. Om du skal vælge at renovere din gamle skorsten eller bygge en ny afhænger af flere ting.

Kan det svare sig, at foretage en renovering af skorsten eller vil der være flere fordele ved at bygge en ny?

Hvad skal skorstenen bruges til nu og i fremtiden?

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70