Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering

Multi50 stålskorsten, Sort

Metalbestos Multi50 stålskorsten er en nyudviklet systemskorsten lavet i rustfri stål med en kraftig matsort overfladebehandling. Med nye multifunktioner hvor der kan eftermonteres kondenspakninger således at det nu ermuilgt at bruge den samme skorsten til lavtemperatur og kondenserende kedler. Højisolering CMS 50 mm med lav overfladetemperatur. Multi50 sort kan blandt andet anvendes til de mere traditionelle olie og gaskedler samt brændeovne og pejse m.fl. Få hjælp hos Hedstoker til at opbygge din nye rustfri stålskorsten.

Multi50, Ø 80 mm, Sort
Multi50, Ø 100 mm, Sort
Multi50, Ø 130 mm, Sort
Multi50, Ø 150 mm, Sort
Multi50, Ø 180 mm, Sort
Multi50, Ø 200 mm, Sort
Multi50, Ø 250 mm, Sort

Super effektiv rustfri stålskorsten - Multi50 sort

Når man køber en Multi50 højteknologisk stålskorsten får man en skorsten der kan bruges langt mere effektivt end tidligere. Man får et skorstenssystem med man nye detaljer der øger fleksibiliteten og anvendelsesmulighederne. De nye funktioner gør det muligt at anvende skorstenen både til traditionelle olie og gaskedler, pejse og brændeovne. Ligeledes kan Multi50 anvendes til lavtemperatur og kondenserende kedler.

Stålskorsten til lavtemperatur & kondenserende kedler

Skal Multi50 stålskorsten anvendes til Lavtemperatur og kondenserende kedler, monteres kondenspakning i stålskorstens muffe ender. Det er muligt at eftermontere kondenspakninger på systemskorstenen hvorved den også er særdeles velegnet til lavtemperaturkedler samt kondenserende kedler. Vi hjælper gerne med at finde den bedste løsning i lige netop dit tilfælde.

Multi50 sort Metalbestos rustfri skorsten kan blandt andet anvendes til:

  • Traditionelle kedler
  • Lavtemperatur kedler
  • Kondenserende kedler (Monteres derved med kondens-pakning på skorstenens muffe-ender)
  • brændeovn
  • Pilleovn
  • Gaskedel
  • Biobrændsel
  • Oliefyr

Ønsker der flere informationer omkring fordele ved systemskorsten og tilpasningsmuligheder, så kontakt vores dygtige support enten telefonisk eller på mail. Vi har kun fagfolk siddende, der ved hvad tingene drejer sig om.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70