Hedestoker ApS
Sådan påvirker Corona virus Hedestoker og vores kunder. Tryk her.
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Purmo Compact

Energibesparelse og mere for pengene

Vores Purmo Compact panelradiatorer er blandt de mest energibesparende på markedet. De store konvektorribber og den gennemtænkte placering af vandkanalerne i radiatoren giver optimal vandfordeling og varmespredning. På trods af den bemærkelsesværdige lille vandmængde er varmeeffekten rigtig god. Radiatoren reagerer omgående på forandringer i rumtemperaturen, hvilket betyder, at man aldrig behøver at bruge mere energi, end hvad der kræves for at få en perfekt indetemperatur.

10 års garanti

Purmo C11, Enkelt plade
Purmo C21, Dobbelt
Purmo C22, Dobbelt
Purmo C33, 3 plader

Ubestridt kvalitet. Purmo vil give dig det allerbedste og med Purmo Compact er det muligt at opnå de bedst mulige varmeegenskaber, funktion og design på en gang.

Materialer og komponenter

Materialerne til Purmo Compact og er omhyggelig udvalgt. Kvaliteten evalueres regelmæssigt, så man hele tiden er på forkant med det sidste nye.

Design

Purmo Compacts nøje udformede design er et resultat af en mangeårig udvikling og erfaring. Purmo Compact er lig med kvalitet og holdbarhed der smelter ammen.

Holdbarhed og kvalitet

Purmo Compact er slidstærk og holdbarheden er testet grundigt igennem. Derfor tilbydes der en 10 års kvalitetsgaranti som standard på alle panelradiatorerne.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70