7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Reservedele til pilleovne

Reservedele til pilleovne i god kvalitet og til mange forskellige modeller. Se vores udvalg af reservedele til pillebrændeovne herunder. I sortimentet er der et stort antal gløderør (eltænder til pilleovn) samt sneglemotorer til pilleovne. Mange af vores reservedele til pilleovne ligger på vores eget lager klar til afsendelse. Derfor tilbyder vi både hurtig levering og prisgaranti på reservedele til pilleovne.

Eltænder til pilleovne
Sneglemotor til pilleovne

Pilleovn Reservedele - Hurtig levering & Prisgaranti

Hos Hedestoker.dk har vi et flot udvalg af reservedele til pillebrændeovne til flere forskellige modeller,- og fra flere producenter som Artel, Extraflame osv. Pilleovne reservedele som f.eks. et gløderør er en efterspurgt pilleovns reservedel, da der er et vist slid på den og derfor en mere begrænset levetid.

Typisk er den samme type eltænder at finde i flere forskellige modeller pilleovn og derfor kan den samme eltænder/gløderør passe i flere typer pilleovne. Vi forsøger at lave en god beskrivelse af de enkelte pilleovns reservedele, så det i disse beskrivelser tydeligt fremgår hvilke pilleovns reservedele der passer til hvilke modeller pilleovne. Det kan være lidt svært at finde ud af ellers, med mindre man har et vist kendskab omkring reservdele til pilleovne. En anden mulighed er også, at man selv afmonterer gløderøret og ser om det er muligt at aflæse modelnummeret på den gamle.

Hos Hedestoker.dk finder man altid et godt udvalg af pilleovn reservedele i en god kvalitet. Mange af reservedelene ligger klar på vores lager,- og derfor tilbydes der også en kort leveringstid. Vi har delt kategorien ”Reservedele til pilleovne” op i underkategorier, for at gøre det nemt at finde den reservedele pilleovn man har brug for.
Det er også altid muligt at kontakte vores gode kundeservice på telefonen i kontorets åbningstid samt kan man altid sende os en mail, så svarer vi hurtigst muligt.

For at finde yderligere vejledninger, har vi lavet flere videoer som vi har lagt ud på YouTube. Måske er det muligt at finde inspiraion og vejledning omkring udskiftning og montering af de mest gængse reservedele til pilleovne.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70