Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Solvarme Vakuumrør

Solvarmeanlæg til varmt vand.

Der findes to typer af solvarmeanlæg til varmt vand

 • Solvarmepaneler
 • Solvarme vakuumrør

I denne kategori finder du anlæg til solvarme, som bliver produceret via vakuumrør, som er beregnet til montering på jorden. Hvis du gerne vil vide mere om solvarmeanlæg, så se nederst på siden.

Man kan i de fleste tilfælde få tilskud til solvarmeanlæg - kontakt os for yderligere information.

Kvalitets solfangeranlæg

Højeffektivt luksus Vacuum solfangeranlæg med 3-lags absorber vacuumrør.

 • Med 40% højere ydelse end almindelige vandbårne paneler
 • Alle Vacuum solfangeranlæg er med beholder og færdigmonteret pumpeblok
 • Solfangeranlæg der er testet og godkendt hos Solar keymark Europe til det skandinaviske marked
 • EN-12975-2 godkendt
 • Solfanger med markedets bedste ydelse, hele 2095 Watt i Peak hvilket svarer til omtrent 10 % mere end andre solfangere

Solar Keymark Europe er god garanti for at kvaliteten er helt i top på dit nye anlæg og det er en garati, der er værd at tage i betragtning.

Hvorfor vælge Vakuum Solfanger?

Til opvarmning af vand og til varmeproduktion er solen en helt fantastisk ressource og så er den gratis at ydnytte. Vakuum solvarme er blevet utrolig populært de seneste år og er i dag det fortrukne valg, når der skal vælges solvarmeanlæg.

Grunden til at dette solanlæg bliver valgt skyldes primært den bedre udnyttelse af de mere sparsomme solstråleglimt i forår og efterårsmånederne samt pga. det væsentlige mindre varmetab vakuumrør har i forhold til de traditionelle flade solfangere, som så til gengæld er billigere i anskaffelse..

Tænk også miljøet ind i dine overvejelser!

Når du vælger solfanger eller solcelleanlæg til opvarmning af dit brugsvand eller dit hus, reducerer du dit olie eller gas forbrug markant, samt ved at du vælger solceller eller solfangere, gør du miljøet en tjeneste ved at være med til at reducere CO2-udslippet.

En solfanger kan dog ikke stå alene! Hjertet i et solfanger system er styringen og der har vi udviklet SUN COMFORT.

En Sun Comfort styringen kan programméres så det passer til lige netop dit behov. Sun Comfort Styring til solanlæg har mange fordele.

 • Aflæssning af flow temperaturer med mere (Ved aflæsning af flow skal der installeres en flowmåler)
 • Tydeligt og let læseligt display
 • Pumpens hastighed styres, så lagdeling i soltanken sikres
 • Data kan uploades til internettet

Soltanke til Vakuum Solanlæg

Soltankene som NBE bruger, er med specielt store spiraler. Derme kan vakuum solfangerne altid afsætte produktion. Det sammensatte systemer er afstemt, så solfangeren kan stoppes ved overproduktion og væsken automatisk trykkes tilbage i ekspansionbeholderen. Der er rigtig mange gode grunde til ikke at "bare vælge solfangere" ved at tage den billigste solfanger. Den billigste løsning er ikke altid den bedste. NBEs solfanger systemer er også billige, men de er bare ikke de billigste, - og det er der en rigtig fornuftig grund til.

Solens stråler giver os i dag en af de helt gratis og vedvarende energikilder, som vi efterhånden er blevet dygtigere og dygtigere til at udnytte på en rigtig fornuftig måde. Ved at installere et solfangeranlæg i dit hjem, får du en masse fordele udover blot den billige energikilde. Solvarme er miljøvenligt og vedvarende.

Hvad er forskellen på solfangere og solceller?

Der er stadigvæk mange, som er i tvivl om hvad forskellen er på solfangere og solceller. Så det uddyber vi lige lidt mere her.

 • Solceller

Benyttes til at producere strøm/el, hvis bevirker at din elregning bliver lavere.

 • Solfangere

Poducerer solvarme. Solens energi absorberes i solfangerne og omsættes til varme i dit anlæg. Dette holder dine radiatorer og gulvvarme kørende samt sørger for varmt vand til brusebadet. Du kan endvidere forgrene dit solvarmeanlæg til også at opvarme poolen, hvis du har en sådanne.

Når du skal ud og investerer i et solvarmeanlæg, er det derfor meget vigtig, at du har sat dig ind i de to forskellige typer af solvarme. Her kan vi også være behjælpelig med at finde frem til det anlæg, som passer til lige netop dit behov.

En investering mange år frem

Der er i dag masser af muligheder for at finde og købe solvarme anlæg der er relativt nemme at sætte op, samt med en tilbagebetalingstid på ganske få år. Vi har et fint udvalg af komplette sæt lige parat til at montere. For professionel råd og vejledning vedrørende solvarmeanlæg kontakt os gerne - så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70