7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Reservedele til Termatech brændeovne

Reservedele til TermaTech brændeovne. Vi har et stort udvalg af TermaTech reservedele med alt lige fra vermiculite plader til dørgreb, pakninger og bauartfjedre. Vi har reservedele til de fleste af TermaTechs populære brændeovne her på siden og du finder nemt de enkelte reservedele under den tilhørende brændeovn.

Reservedele til Termatech TT1
Reservedele til Termatech TT2
Reservedele til Termatech TT3
Reservedele til Termatech TT10
Reservedele til Termatech TT20
Reservedele til Termatech TT21
Reservedele til Termatech TT22
Reservedele til Termatech TT23
Reservedele til Termatech TT30
Reservedele til Termatech TT40
Reservedele til Termatech TT60
Reservedele til Termatech TT70
Reservedele til Termatech TT80

Vedligeholdelse af TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne er ovne af en virkelige god kvalitet, men lige som alt andet, skal ovnene også vedligeholdes for at kunne præstere optimalt og over lang tid. Derfor bør man altid vedligeholde sin brændeovn uanset hvilket mærke der er tale om. Der findes et kæmpe udvalg af TermaTech tilbehør og reservedele og derfor har vi for at gøre det nemmere at gennemskue, delt reservedelene op og lagt dem ind under de respektive modeller. Det betyder kort og godt, at TermaTech TT20 reservedele ligger under Reservedele til TermaTech TT20. Hos Hedestoker er vi rigtig glade for at vi udover vores gode brændeovne også kan tilbyde vores kunder de rigtige TermaTech reservedele. Alle reservedele til TermaTech brændeovne er i original kvalitet fra producenten. På vores lager finder man alt lige fra gode pakninger til vermiculite plader samt diverse greb til lågerne og meget andet.

Udskiftning af vermiculite plader i TermaTech brændeovn

Det er forholdsvist nemt at udskifte en revnet vermiculite sten / plade. Når en brændeovn bliver brugt, vil stenene blive udsat for en ret høj varme og på et tidspunkt kommer man ud for, at en eller flere sten inde i ovnen er revnet. Man kan godt selv købe en vermiculite plade og tilskære, men det er dog langt det letteste, at bestille en som allerede er lavet på mål. De gamle sten skal blot afmonteres, hvilket plejer at være ret nemt. Måske skal der lige rokkes lidt med dem, men så plejer de også at komme ud. De nye monteres derefter. Har man revnede sten i brændeovnen, er det noget som skorstensfejeren vil påtale, når han kommer på visit. Hos Hedestoker er det både muligt at købe enkelte plader samt har vi også komplette sæt til flere af TT modellerne. Se eventuelt her - Vermiculite (Komplet Sæt) til TermaTech TT20 / TT21. Man kan sige, at er der allerede ved at være revnet et par sten, er det måske alligevel det nemmeste, at udskifte dem alle og spare penge ved at købe et samlet sæt.

Tætning af brændeovnslåge

Pakninger skal jævnligt efterses og begynder der at gå en pakning løs, skal man se at få den skiftet ud med en ny pakning i brændeovnslågen. Ved usikkerhed om brændeovnen er tæt, bør man straks efterse og eventuelt udskifte alle pakninger. Og hvordan tætner man en brændeovn korrekt? Vi har for at gøre det nemt for vores kunder, oprettet en kategori med reservedele til TermaTech, hvor der er lagt pakninger ind under den enkelte model, så man kan være sikker på at få bestilt den helt rigtige og mest optimale pakning til TermaTech brændeovn. Det er altid vigtig at fjerne den gamle pakning helt inden den nye monteres. Det er med til at sikre, at der bliver helt lufttæt mellem låge og brændeovn. Hvis man vælge en forkert eller for lille pakning, får man ikke det ønskede resultat. Husk, hos Hedestoker kan man altid få et godt råd og en god vejledning også når man handler online.

Bauartfjeder holder lågen inde

I Danmark er det ikke et lovkrav, at der er en bauartfjeder monteret på lågen. Derfor er der også nogle som vælger at afmontere den. Det kan der være flere årsager til som f.eks. at man finder det irriterende, at lågen lukker automatisk når man skal lægge brændestykker i og derved er nødt til at holde ved brændeovnslågen. Det er nu en rigtig god ide, at have en bauartfjeder monteret. Sikkerheden er langt bedre set i forhold til brandrisiko. Er fjederen knækket kan man sagtens selv montere en ny igen. Den skal trækkes på og det kan være en fordel at anvende en lille tang til formålet. Der findes rigtige gode videoer på medier som YouTube, hvor man kan få en rigtig god instruks til hvordan man nemmest selv kan udskifte en bauartfjeder.

Vi udover reservedele til TermaTech brændeovne også andet TermaTech tilbehør som effektiv TermaTech varmeflytning - Varmemøller til brændeovne, en god og effektiv glasrens til brændeovnslåger, pejsemaling eller kuliltealarmer for god sikkerhed i hjemmet samt meget andet.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70