7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Scotte Mini-pillefyr inkl.montering Montering af pillefyr Inkl. 1 års gratis servicebesøg.

Scotte Mini-pillefyr inkl.montering Montering af pillefyr  Inkl. 1 års gratis servicebesøg.
Scotte Mini-pillefyr inkl.montering Montering af pillefyr Inkl. 1 års gratis servicebesøg.

Montering af pillefyr - Inkl. første servicebesøg.

Monteringen omfatter en standard installation af pillefyr til eksisterende skorsten og eksisterende rør hvor det gamle fyr har været tilkoblet.

Montering er inkl. monteringssæt med energispare-pumpe, shunt, 18 liters ekspansionsbeholder, samlesæt 2,5 bar, overkogssikring og div. fittings. (Dog maks. 4 meter samlet rørlængde frem/returløb)

Forbrug af røgrør afregnes ud over, men vi medtager det vi mener skal bruges i et evt. tilbud for at ramme den mest korrekte pris. Monteres der yderligere komponenter afregnes det pr. time og materiale forbrug. (Skal der bruges special fittings eller koblinger for at komme på det gamle rør betales dette særskilt.)

Anlægget udluftes ved installering. Efterfølgende udluftning foretages af kunden selv.

Installationen omfatter ikke nedtagning af eksisterende anlæg, vi kan koble det gamle fra og skubbe det til side men vi bortskaffer det ikke.

Det vil være en fordel at rummet er ryddet når vi kommer men ikke et krav. (Evt. nedtagning fyr afregnes særskilt pr. time ud over monteringsprisen) 

Vi monterer ikke kedler i kældre med mindre du selv sørger for at få kedlen ned i kælderen, således at det er forsvarligt løft for vor montør.

Ved installation af varmtvandsbeholder giver vi dig gerne et overslag over hvad det ca. vil koste inkl. materiale og timer. (Afregnes særskilt ud over monteringsprisen)

I rummet skal der forefindes lys, 2x220 volts stikkontakt med jord og mulighed for at få vand på anlægget.

Vi fortager ikke lednings og kabel arbejde, evt. nødvendig kabel, ledning og netværks arbejde står kunden selv for, herunder også tilslutning af internet, GSM-moduler og lign. 

Det er altid en fordel at tage skorstensfejeren med på råd inden du går i gang: 

Ikke godkendte fyrrum og skorstens forhold er på købers egen ansvar, herunder også aftræk eller manglende på samme, Hedestoker ApS hæfter ikke for godkendelse af fyrrum og dets indretning.

Vi fortager ikke boring af hul i keramiske inderrør eller keramiske skorstene, men for så vidt det er muligt vil vi forsøge at bruge det eksisterende røgrørshul i sådan tilfælde. Lukning af gammel hul til skorsten står køber selv for.

Vedr. montering af pillefyr

Det er altid en god idé at tale med en skorstensfejer omkring godkendelse af skorstenen, rummet, samt placering af fyret, inden du handler, ligesom det er købers ansvar at kontakte skorstensfejeren. 

Bemærk at pillefyret må ikke sættes i drift før godkendelse af skorstensfejeren (Vi starter fyret op og indstiller det til optimal drift). Det vil være en god ide at aftale med skorstensfejer om godkendelse samme dag som vi installerer fyret. 

Du skal samtidig tale med din skorstensfejer om skorstenen kan bruges i forhold til vores lave røgtemperatur, og om aftrækket er i orden.

Monteringen gælder i en radius af 50 km. fra Videbæk.

Øvrig kørsel afregnes udover i pr. påbegyndt time.

Kontakt os for forventet leveringstid

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
1616BSminiM Scotte Mini pillefyr 16 Kw m/ 250 l mini silo og inkl. montering 47.290,00
VVS nr. 1616BSminiM
Scotte Mini pillefyr 16 Kw m/ 250 l mini silo og inkl. montering
? 47.290,00
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70