7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Scotte Mini-pillefyr inkl.montering Montering af pillefyr Inkl. 1 års gratis servicebesøg.

Scotte Mini-pillefyr inkl.montering Montering af pillefyr  Inkl. 1 års gratis servicebesøg.
Scotte Mini-pillefyr inkl.montering Montering af pillefyr Inkl. 1 års gratis servicebesøg.

Montering af pillefyr - Inkl. første servicebesøg.

Montering er inkl. monteringssæt med energispare-pumpe, shunt, 18 liters ekspansionsbeholder, samlesæt 2,5 bar, overkogssikring og div. Fittings.

Forbruget af rør og div. fittings fra kedlen til eksisterende centralvarmerør samt røgrør afregnes som ekstra forbrug efterfølgende. Monteres der yderligere komponenter afregnes det pr. time og materialeforbrug. (Skal der bruges special-fittings eller koblinger for at komme på det gamle rør, betales dette særskilt.)

Anlægget udluftes ved installering. Efterfølgende udluftning foretages af kunden selv.

Installationen omfatter ikke nedtagning af eksisterende anlæg. Vi kan koble det gamle fra og skubbe det til side, men vi bortskaffer det ikke.

Det vil være en fordel at rummet er ryddet når vi kommer, men det er ikke et krav. (Evt. nedtagning af fyr afregnes særskilt pr. time ud over monteringsprisen) Vi monterer ikke kedler i kældre med mindre du selv sørger for at få kedlen ned i kælderen, således at det er forsvarligt løft for vores montører.


Ved installation af varmtvandsbeholder, giver vi dig gerne et overslag over hvad det ca. vil koste inkl. materialer og timer. (Afregnes særskilt ud over monteringsprisen)

I rummet skal der forefindes lys, 2x230 volts stikkontakt med jord og mulighed for at få vand på anlægget.i fortager ikke lednings og kabel-arbejde. Evt. nødvendig kabel, ledning og netværks arbejde står kunden selv for.


Det er altid en fordel at tage skorstensfejeren med på råd inden du går i gang: 


Ikke godkendte fyrrum og skorstens forhold er på købers eget ansvar, herunder også aftræk eller mangel på samme. Hedestoker ApS hæfter ikke for godkendelse af fyrrum og dens indretning.


Vi fortager ikke boring af hul i keramiske inderrør eller keramiske skorstene, men for så vidt det er muligt, vil vi forsøge at bruge det eksisterende røgrørshul i sådanne tilfælde. Lukning af gammelt hul til skorsten står køber selv for.


Vedr. montering af pillefyr.
Det er altid en god idé at tale med en skorstensfejer omkring godkendelse af skorstenen, rummet, samt placering af fyret, inden du handler, ligesom det er købers ansvar selv at kontakte skorstensfejeren.

Bemærk at pillefyret må ikke sættes i drift før godkendelse af skorstensfejeren foreligger (Vi starter fyret op og indstiller det til optimal drift).

Det vil derfor være en god ide, at aftale med skorstensfejer om godkendelse samme dag som vi installerer fyret. Du skal samtidigt tale med din skorstensfejer om skorstenen kan bruges i forhold til vores lave røgtemperatur, og om aftrækket er i orden.

Kørsel afregnes udover pr. påbegyndt time.

Kontakt os for forventet leveringstid

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
?
1616BSminiM Scotte Mini pillefyr 16 Kw m/ 250 l mini silo og inkl. montering 40.790,00
VVS nr. 1616BSminiM
Scotte Mini pillefyr 16 Kw m/ 250 l mini silo og inkl. montering
? 40.790,00
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70