Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering

Artel Elite Forrest Pilleovn 12 kw - Hvid - Med varmeflytning - Virkningsgrad 98%

Artel Elite Forrest Pilleovn 12 kw - Hvid - Med varmeflytning - Virkningsgrad 98%
Artel Elite Forrest Pilleovn 12 kw - Hvid - Med varmeflytning - Virkningsgrad 98%

Artel Elite Forrest 12 kW– Hvid. Udnyt varmen endnu bedre med varmeflytning. Med varmeflytning fordeles varmen langt bedre rundt i rummene og indeklimaet forbedres markant. Ved at udnytte varmen fra træpilleovnen bedre rundt i andre dele af sin bolig, er der endnu flere penge at spare. Artel 12 kW har en virkningsgrad på 98 % og udnytter brændsel helt optimalt. Der er nyt forbrændingssystem, glasrensesystem samt et forbedret konvektionssystem som betyder at denne model udnytter og bevarer den super høje effekt når blæseren slukker. Ved Ecodrift slukker ventilatoren, det vil sige, at når temperaturen blive skal vedligeholdes, så slukker ventilatoren. Dette er med til at gøre ovnen endnu mere økonomisk i drift. 

Data
Virkningsgrad 98 %
Pillebeholder 26 L - 17 kg
Ydelse max - min. 10,0 kW – 2,45 kW
Pilleforbrug kg/t. max - min 2,42 - 0,5 kg
Timer mellem opfyldning ved konstant drift max - min. 34 - 7
Energiklasse A+
Inkl. fjernbetjening
Farve: Hvid/sort
Tilslutning røgrør Ø80, lige bagud

Tilbehør

Det er muligt at tilkøbe Wi-Fi modul. Wi-Fi giver virkelig mange fordele, hvor man blandt andet kan fjernstyre sin pilleovn via sin telefon. 

Størrelse
Bredde: 49,2 cm
Dybde: 50 cm
Højde: 105,0 cm

Beskrivelse:
Hvid 12 kW Artel træpilleovn. Med ildfaste sten der ligner flammer. Der er varmeflytning og indbygget Ecodrift. Flot design med en sort front og hvide sider. Der er et manuelt betjeningspanel i toppen af ovnen samt kan ovnen også betjenes via smart fjernbetjening. Designet er meget moderne og indeholder den sidste nye teknologi. Blandt andet er der et nyt glasrensersystem, der benytter forvarmet skylleluft. Artel 12 kW har det sidste nye forbrændingssystem der udnytter træpillerne på en endnu mere effektiv måde end tidligere. Virkningsgraden er helt oppe på 98 %. Denne moderne ovn er inklusiv varmeflytning. Med varmeflytning kan man fordele varmen rundt til andre rum og dermed varme endnu mere effektivt op med træpiller. Dette kan sparer virkelig mange penge på varmebudgettet. Det er et effektivt system som virker øjeblikkeligt. Energiklasse A+.

Fordele
Energiklasse A+
Ecodrift automatisk start/stop
Ny type ildfast sten på bagpladen giver indtryk af ægte flammer
Lav blæserstøj
Høj ydelse
Nyt og effektivt forbrændingssystem
Nyt glasrensersystem med varm skylleluft
Længere driftstider mellem rensninger
Nem manuel betjening i top
Inklusiv fjernbetjening
Integreret termostat

Ecodrift
Ecodrift indbygget. Ovnen slukker automatisk ventilatoren, når temperaturen bare vedligeholdes. Dette er største delen af tiden og er dermed en økonomisk gevinst. Ovnen er med automatisk Start og Stop funktion og alt efter den indstillede ønskede rumtemperatur, regulerer ovnen selv sine driftsperioder og man behøver slet ikke at gøre noget. Dette er en kæmpe fordel. Ovnen kører altid mest økonomisk, den udnytter varmen på en bedre måde og skaber et meget bedre klima indendørs. I modsætning til brændeovne får man nu en altid tempereret og behagelige temperatur uden de store udsving som ved fyring i brændeovne. 

Design
Artel Elite Forrest i hvid Mod. 12 kW er med dens sidste nye teknologi. Det er en topmoderne ovn en meget smuk hvid farve, der passer perfekt ind i alle moderne hjem. Den tjener meget hurtigt sig selv ind igen. Alt efter hvad man har som varmekilde i forvejen, kan Artel 12 kW hurtig reducere udgifterne markant især hvis man i forvejen fyrer med f.eks. gas eller olie. Vil du vide mere Artel Elite Forrest serien – så kontakt os enten telefonisk eller på mail. 

Artel Elite Forrest 12 kW skal placeres på et ikke brandbart materiale. Det kan f.eks. være en gulvplade i stål eller glas. Har man klinker eller granit som underlag, er det rigtig fint.

Artel Elite Forrest Pilleovn 12 kw - Hvid - Med varmeflytning - Virkningsgrad 98% Datablad Elite 98
Artel Elite Forrest Pilleovn 12 kw - Hvid - Med varmeflytning - Virkningsgrad 98% Energimærkning

Forventet leveringstid: ca. 5-7 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
? EL98.12-W Pilleovn - Artel Elite Forrest 12 kw. - Hvid Ikke oplyst 22.850,00
VVS nr. EL98.12-W
Pilleovn - Artel Elite Forrest 12 kw. - Hvid
? Ikke oplyst 22.850,00
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70