Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Stor gummi brændespand


Stor gummi brændespand
Stor gummi brændespand

Stor sort brændekurv i gummi med hvide syninger og kraftig topkant i flot mønster. Denne flotte og specielle kurv i gummi, har et meget flot mønster, der er lavet med en kraftig hvid grov syning. Designet til opbevaring af brænde men er velegnet til meget andet opbevaring og er i sig selv meget dekorativ at have stående. 

Mål

Højde: 45 cm

Diameter Bund: 34 cm

Diameter Top: 40 cm

Overfladestrukturen kan variere blandt modellerne, og der er ikke 2 der er helt ens. 

Produktinformation

Gummi brændekurv i sort, stor og med kraftige håndtag i gummi fastgjort diagonalt overfor hinanden for at give et godt løftegreb. Slidstærkt materiale, der er let at vedligeholde og rengøre. Hvide syninger binder materialerne sammen. 

Facon

Meget høje flotte sider hvor bunden er mindre i diameter end toppen og runder ud og bliver bredere op imod toppen. Helt sort gummi med en overfaldestruktur der ikke er ens på 2 kurve. Siderne er afslutningsvist gjort sammen af kraftige hvide syninger, der er udformed som X, eller krydser om man vil. Der er 2 kraftige gummigreb til at løfte i, som er fastgjort med metal/nitter. Formen kan minde meget om en stor urtepotte. Denne meget smukke opbevaring i sort gummi er velegenet til opbevaring af rigtig mange ting og er i sig selv utrolig dekorativ og meget populær.

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98188 Gummi brændekurv - Sort med hvid syninger 450,00
335,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Pejsesæt 11

Pejsesæt 11

LÆS MERE

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70