Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Læderspand firkantet


Læderspand firkantet
Læderspand firkantet

Firkantet brændekurv, sort læder med sorte håndtag. Denne utrolig flotte og helt nye model er meget elegant at se på. Det helt sorte og meget smukke design, den måde hvorpå håndtagene er vedhæftet brændekurven med firkantede påsyede læderstykker,- gør den ekstra elegant at se på. Den særlige finish med de flotte hvide syninger rundt på alle læderkanterne indrammer på smuk vis denne sorte læder kurv. 

Mål

H:280 B:450 D:300 mm

Produktinformation

Rigtig god kvalitet der kan holde i mange år. Læder er et meget slidstært materiale. Brændekurven har fast bund, der gør at den holder faconen bedre. De flotte sorte lædersider er lette at rengøre blot ved at tørre dem over med en hårdt opvredet klud. Vi anbefaler,at man ved behov behandler og vedligeholder det smukke læder. En overfladebehandling et par gange om året eller ved behov er med til at bevare den flotte sorte farve samt bevare blødheden og elasticiteten i læderet. 

Facon

Firkantet og med helt skarpe hjørner. Meget flotte sorte håndtag i hver ende, med flotte firkantede vedhæftninger. Hele brændekurven er i sort slidstærkt læder og de hvide syninger fremhæver den meget flotte facon. 

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98226 Firkantet brændespand - Sort 1.125,00
875,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Glasrens

Glasrens

LÆS MERE

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70