Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Stål Brændespand - Sort


Stål Brændespand - Sort
Stål Brændespand - Sort

Sort rund brændekurv i stål med integrerede håndtag og kraftig pulverlakering i sort. Fuldstændig stilren og helt ren i designet. Vil være flot placeret ved siden af brændeovn eller pejs med den sorte matte farve. Ideel til opbevaring af blandt andet brændsel men også velegnet til andet opbevaring. Meget stærk overfladebehandling i matsort. Fantastisk flot til opbevaring af stort set alt, hvor man ønsker at samle tingene på en elegant måde og måske skjule strikketøj og garnnøgler på en mere fancy måde. 

Mål

  • H:29 cm
  • Ø: 40 cm

Kvalitet

Brændespand i stål med en kraftig overfaldelakering i matsort. Brændespanden er let at rengøre blot med lunktent vand. Denne stålbrændekurv er særdeles robust og tåler en del vægt. Håndtagene er fordybninger ned i stålet med en flot sort stålkrans/kant rundt i toppen, der går hele vejen rundt. 

Facon

Flot rund brændespand med en diameter der er stor nok ttil en almindelig størrelse brændestykker. Den runde facon gør, at der ikke kan placeres træ ud til kanterne, men til gengæld, får man en god højde på brændekurven og den optager minimal gulvplads. Denne brændespand er noget af det mest enkle der fås. Er man til det smukke nordiske design, er denne pulverlakerede matsorte model noget af det mest klassiske nordiske man kan komme i nærheden af. 

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98182 Stål Brændespand - Sort 825,00
495,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70