7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Stål Brændespand - Sort

Stål Brændespand - Sort
Stål Brændespand - Sort

Beskrivelse

Sort rund brændekurv i stål med integrerede håndtag og kraftig pulverlakering i sort. Fuldstændig stilren og helt ren i designet. Vil være flot placeret ved siden af brændeovn eller pejs med den sorte matte farve. Ideel til opbevaring af blandt andet brændsel, men også velegnet til andet opbevaring. Meget stærk overfladebehandling i matsort. Spanden har en facon og diskret stil, der gør den både praktisk og meget flot til en diskret opbevaring af stort set alt, hvor man ønsker opbevaring om det er strikketøj, tæpper, legetøj eller træ til pejsen.

Mål

  • H:29 cm
  • Ø: 40 cm

Kvalitet

Spanden er lavet i stål med en kraftig overfaldelakering i matsort. Overfladen er let at rengøre blot med lunktent vand. Denne stålbrændekurv er særdeles robust og tåler en del vægt. Håndtagene er fordybninger ned i stålet med en flot sort stålkrans/kant rundt i toppen, der går hele vejen rundt. 

Facon

Flot rund med en diameter der er stor nok til almindelig størrelses brændestykker. Den runde facon gør, at der ikke kan placeres træ ud til kanterne, men der er en god højde og spanden optager minimal gulvplads. Den er enkel, diskret og tidløs. Er man til det smukke nordiske design, er denne pulverlakerede matsorte model noget af det mest klassiske nordiske man kan komme i nærheden af. Den vil også være flot på børneværelse til opbevaring af f.eks. legesager. Den er solid og mister ikke facon selvom der er meget fyldt i den.

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98184 Stål Brændespand - Sort 1.375,00 847,00
VVS nr. 98184
Stål Brændespand - Sort
L 1.375,00 847,00
 

Anmeldelser:


Stål Brændespand - Sort:
Nine Fejfer (23-12-2022)
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70