7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

NBE Fotoføler - Flad

NBE Fotoføler - Flad
NBE Fotoføler - Flad-2NBE Fotoføler - Flad-2
NBE Fotoføler - Flad

NBE Fotoføler - Flad. Den flade fotoføler bruges på de nye NBE pillebrænder Scotte, Woody og RTB. 

Data

  • Flad Fotoføler

Rensning af fotoføler

Fotoføleren er monteret bagerest i pillebrænderen på bagpladen. Den er monteret mellem motorprint og sneglemotoren. Hvis fotoføleren har problemer med at "se" flammen, så kan det være fordi at den enten er defekt eller beskidt. Hvis fotoføleren bare er fyldt med skidt, er nem at rense og man kan sagtens selv gøre det, hvis man er lidt fingersnild. Det er vigtigt at starte med at afbryde strømmen og lade fyret køle ned inden man går i gang. Hernæst tager man faldrøret af pillebrænderen og kigger ind på bagpladen over sneglen (Det er sikkert nødvendigt med brug ekstra lys som en lommelygte. Find fotoføleren og tør den af, så den er ren igen. 

Udkiftning af fotoføler

Hvis fotoføleren ikke bare er beskidt men er defekt, kan denne også ganske nemt udskiftes. Det gøres lettest ved at tage pillebrænderen ud, for bedre at kan se hvad man laver og for at stå med det i en ordentlig arbejdshøjde. Det kræver selvfølgelig lidt mere kendskab og det kan være nødvendigt at bestille et service og få fagfolk til at udskifte fotoføleren hvis denne er defekt. Har man selv lidt kendskab, kan man forholdsvist nemt finde hvor fotoføleren sidder mellem motorprint og sneglemotoren. Tag herefter en bormaskine med en 3,5 mm bor og bor popnitten ud som sidder i siden af fotoføleren. Dernæst løsner man de to kabelben, som går til motorprintet på klemrækken og tager herefter den defekte fotoføleren ud.

Montér den nye fotoføler med de to kabelben på motorprintet og sæt fotoføleren på plads i hullet på bagpladen. Tag herefter den medfølgende selvskærende skrue og skru fotoføleren fast igen. Montér træpillebrænderen igen på kedlen og tjek, at det hele virker som det skal og start pillefyret op igen. 

Vi anbefaler altid, at man får lavet fast service og eventuelle reparationer af fagfolk, så man ikke kommer til at lave fejl der vil slide unødigt hårdt på fyret efterfølgende.

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
400023 NBE Fotoføler 180,00
VVS nr. 400023
NBE Fotoføler
L 180,00
 

Anmeldelser:


NBE Fotoføler:
Ole Grønhøj (20-02-2023)

NBE Fotoføler:
Ebbe Simonsen (04-02-2023)

NBE Fotoføler: Produktet virker fint. Men vil lige sige at servicen ved Hedestorker er helt uovertruffet, specielt Den kompetente Hejdi som virkelig er super😀😀😀
Thom Jørgensen (20-12-2022)

NBE Fotoføler:
Jannick Rasmussen (23-01-2022)

NBE Fotoføler: HURTIG LEVETING
Per Kristensen (06-10-2020)
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70