Hedestoker ApS
Hedestoker ApS

Ja tak, læg bare varene i kurven
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returneringPrisgaranti

Prisgaranti

Hos Hedestoker stræber vi for at blive absolut komplet leverandør af VVS, fittings, varmeløsning, reservedele, skorstene og meget mere. Derfor tilbyder vi som led i strategien for at blive DIN FORETRUKNE LEVERANDØR af VVS, prisgaranti på samtlige varer i vores sortiment. 

BEMÆRK: Vores prisgaranti ikke omfatter brændsel.

For at undgå unødig misbrug af prisgarantien har vi opsat nogle enkle krav som skal opfyldes inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

Varen skal være fundet billigere hos en dansk online shop med dansk CVR nr.

Varen skal kunne leveres indenfor samme tidsrum som Hedestoker tilbyder.

Varen skal være NØJAGTIG magen til: Producent, farve, størrelse osv. 

Dokumentation for pris difference kan være i form af link direkte til varen, scannet tilbud fra f.eks. avis el. lign 

Prisen skal være på 1 stk. af varen (ikke del af pakketilbud el. lign.)

Husk, for at prisgarantien kan gøre sig gældende er det vigtigt at priserne gælder varer der er tilgængelige til den respektive pris på tidspunktet for forespørgslen. Bemærk at kø-tilbud, tids- eller stk. begrænsende tilbud ikke gælder. Prisen skal være varen normale udsalgspris. 

Desuden kan prisgarantien ikke anvendes på varer der forudsætter medlemskab eller på anden måde stiller specielle krav for at få adgang til varen. 

Prisgarantien omfatter udelukkende varer der sælges i henhold til danske regler for told, moms, garanti og forbrugerbeskyttelse. 

Den bedste måde at gøre brug af prisgarantien er, at indberette en evt. prisdifference til os, inden du afgiver din ordre. Når du så har modtaget godkendelse af din prisgaranti fra os, kan du gennemføre din bestilling. Vi fremsender dig en mail med link hvor du så kan gennemføre din bestilling. 

Vi skal typisk bruge ca. 1-3 hverdage på at behandle din forespørgsel vedr. prisgaranti. 

Skulle du dog allerede have handlet hos os, og finder du derefter varen billigere i en anden shop (indenfor 14 dage efter levering), kan du altid sende os en mail på salg@hedestoker.dk med dit faktura nummer samt de tidligere angivet informationer, så vil vi behandle din forespørgsel og udbetale dig differencen hvis prisgarantien træder i kraft. 

Du indberetter en pris ved at vælge linket "PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?" under den enkelte vare.


TILBAGE
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70