7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Varme trailer - Pillefyr

Varme trailer - Pillefyr
Varme trailer - Pillefyr

Brug for en midlertidig varmekilde? Hedestoker har en mobil varmetrailer som udlejes på månedsbasis. Kan tilkobles direkte til eksisterende varmesystem. Smart lukket trailer med Easypell 20 kW pillefyr monteret og klar til tilkobling. 

Lejen er månedsvis

Lejen er excl. forbrug

Udlejning af varmetrailer med pillefyr

Hos Hedestoker kan man leje en mobil varmecentral. Den mobile varmecentral består af et Easypell pillefyr, som er opstillet i en trailer - klar til brug. Pillefyret kan kobles direkte til eksisterende varmeanlæg. Derfor kan vores kunder nu nemt og hurtigt få en midlertidig varmekilde, f.eks. hvis de står overfor en større ombygning/renovering eller hvis der er opstået et akut behov for en midlertidig varmeløsning. Vores mobile varmecentral udlejes månedvis og lejen er eksklusiv forbrug. 

Hvad er en mobil varmecentral? 

Hos Hedestoker.dk har vi en lukket trailer hvor der er opstillet et Easypell træpillefyr. Dette mobile pillefyr kan hurtigt og nemt tilkobles et eksisterende varmeanlæg hjemme hos kunden. Pillefyret er hurtigt tilkoblet. Dermed kan man ganske hurtigt få en midlertidig varmeløsning fra en pålidelig varmekilde, der er både stabil og effektiv. 

Et rigtig oplagt valg ved ombygning og renoveringsprojekter samt til byggepladser o.lign. Varmeudlejning ved mobil varmetrailer med pillefyr er noget nyt vi kan tilbyde vores kunder. Det gør det muligt, at foretage en større renovering, som f.eks. udskiftning af varmekilder, hele året rundt. Det er de færreste, som har lyst til at lukke ned for varmen i de kolde måneder for at udskifte sit fyr, men nu har vi løsningen herpå. Ved at leje en transportabel varmecentral, kan man sagtens slukke for det gamle fyr og lade den mobile varmeløsning overtage jobbet. Det er både nemt og effektivt. 

Alle kan på et tidspunkt få brug for en midlertidig varmekilde og her kan en mobilvarmer være en rigtig god løsning.

 

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
easy-leje Leje af Easypell 20 kw pillefyr i trailer pr. md. 9.000,00
VVS nr. easy-leje
Leje af Easypell 20 kw pillefyr i trailer pr. md.
? 9.000,00
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70