7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Unitape

Unitape
Unitape

Unitape til tætning af alle former for gevindsamlinger. Unitape kan bruges på alle slags materialer som f.eks. metal, plastik, fiber med flere. Med Unitape kan man lave tætte gevindsamlinger uanset om det er plastiksamling eller en samling af jern-gevind. Tapen er fremstillet af 100% ren PTFE og er velegnet til installationer med vand, drikkevand, varmeanlæg og luft. 

Data

 • Unitape (12 m x 12 mm x 0,075 mm)
 • Massefylde: 0,35 g/cm 3
 • Max rørdiameter: ¾”
 • Anbefalet temperaturområde fra -200ºC til +100ºC
 • Max tryk: 20 bar

Fordele

 • Velegnet til alle slags materialer
 • Fremstillet af 100% ren PFTE
 • Godkendt til drikkevand
 • Nem at arbejde med
 • Tåler varme op til +100°C

Farve

 • Hvid

Montering

Rengør altid gevindet for urenheder og eventuelle skærespåner for gevindtapen påføres. Tapen vikles på gevindstykket i gevindretningein med et jævnt fast træk for at tapen ligger ensartet og stramt. Alt efter hvilken lagtykkelse der ønskes bør overlapningen være fra ½ til ¾ tapebredde, således at gevindet er fuldt. Når først der er sket en sammenspænding, bør man ikke forsøge at skrue kontra. 

Hvilken tapetype bør anvendes?  Aft efter rørdimensionen bør man bruge følgende tapetype: 

Op til 25 mm:

Her anbefales Unitape.

Fra 25 til 40 mm:

Her anbefales Maxitape.

Gevindtape som er ikke klæbende og fremstillet af 100% ren PFTE (Polytetrafluorethylen). Tapen er særdeles velegnet til at tætning et utal af forskellige former for gevindsamlinger og kan bruges til tætning af gevind i blandt andet hydrauliske systemer, trykluft-systemer, køleanlæg og varme- og ventilationsanlæg. Gevindtapen er en ikke klæbende tape som kan bruges til mange forskellige materialer, jern og andre metaller, plastisk, fiber osv. Specielt velegnet til anlæg med store hygiejnekrav som man ser på f.eks. hospitaler og i fødevareindustrien med flere. 

Unipak gevindtape (teflontape) kan tåle både kulde og vame og alt efter hvilken massefylde tapen har (der findes flere forskellige). Ved anlæg hvor varmen overstiger 90°C anbefaldes en tape med en massefylde ≥ 1 gr./cm³. Unipak gevindtape er langtidsholdbar, er fugt og UV resistent og har en god trækstyrke også ved meget lave temperaturer. Tapen er også kemikalieresistent dog med undtagelse overfor flor og visse flourkemikalier samt smeltet alkali-metaller. Generelt kan man sige når der skal vælges teflontape, at man skal være opmærksom på, at jo højere massefylden på tapen er, jo mere kan den tåle. 

Producent

 • Unipak

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
271401012 Gevindtape 12 mm - 12 meter 8,00
VVS nr. 271401012
Gevindtape 12 mm - 12 meter
L 8,00
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70