Hedestoker ApS
Hedestoker ApS

Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

Udlejning

Materiel udlejning og værktøjs udlejning hvor der skal mere til – end hvad en skovl og trillebøre kan klare. Har du brug for flere kræfter til dine byggeprojekter, så kan vi hjælpe dig med det. Vi udlejer blandt andet minilæsser, minigraver & motorbør og vi har selvfølgelig også en maskintrailer til transporten. Vi har altid kaffe på kanden, når du kigger forbi!

Materiel udlejning
Værktøjs udlejning

Udlejning af materiel og værktøj

Har du brug for ekstra styrke til et byggeprojekt, kan vi hjælpe. Vi udlejer flere forskellige mindre maskiner som minilæsser, minigraver, motorbør m.fl. Leje af gravemaskine, minilæsser, maskintrailer m.fl. er pr. dag og til meget fordelagtige priser.

Hvilke maskiner udlejer vi

I vores udvalg af materiel udlejning har vi mindre maskiner, som er oplagte til vores kunders byggeprojekter. Det er små fleksible maskiner, som kan komme omkring også hvor pladsen er lidt trang. En minigravemaskine er langt lettere at håndtere lige som en minilæsser også er og samtidig er det virkelig materiel, der kan udføre nogle ret store stykker arbejde på meget kort tid. Det er meget tidsbesparende at bruge maskiner frem for skovl og trillebør. Er der en del materiale der skal flyttes, har vi selvfølgelig også en motorbør / minidumper, der kan tage op til 1200 kg. Vi udlejer også maskintrailer til en fordelagtig pris samt køreplader af plast der beskytter underlaget, så græsplænen ikke bliver ødelagt. Plastpladerne er lette at håndtere i forhold til tunge metal køreplader og samtidig er de en meget effektiv beskyttelse på underlaget.

Materiel udlejning over hele landet

Vi udlejer hovedsageligt entreprenørmaskiner til området omkring Herning, Brande, Holstebro, Viborg, Kolding men også i resten af landet. Er der nogle spørgsmål omkring vores materieludlejning, så tøv ikke med at kontakte os enten på mail eller telefonisk.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70