Hedestoker ApS
 


Kategorier
-
-
-
-
-
-

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Schiedel skorstene

Vil du gerne have renoveret din skorsten eller måske skal du bygge en helt ny. Hos Hedestoker har vi alt hvad du skal bruge for at bygge, lave eller renovere din skorsten. Vi har blandt andet nedsænkningsrør, skorsten startpakke både i enkeltmodul og dobbeltmodul samt meget andet tilbehør til Schiedel skorstene. 


Skorsten startpakke Enkeltmodul Ø16 4,5 meter
Skorsten startpakke Enkeltmodul Ø16 4,5 meter
Skorsten startpakke Dobbeltmodul Ø13 eller Ø16 - 4,5 meter
Skorsten startpakke Dobbeltmodul Ø13 eller Ø16 - 4,5 meter
RONDO Nordic Ø14 eller Ø16 startpakke 4,5 meter skorsten
RONDO Nordic Ø14 eller Ø16 startpakke 4,5 meter skorsten
Keranova skorstensrenovering
Keranova skorstensrenovering
Rondo Nordic
Rondo Nordic
Isokern nedsænkningsrør
Isokern nedsænkningsrør
  
 

Hos Hedestoker finder du alt hvad du skal bruge til at bygge en ny skorsten eller til at foretage en total skorstensrenovering.

 

Om du skal vælge at renovere din gamle skorsten eller bygge en ny afhænger af flere ting.

Kan det svare sig, at foretage en renovering af skorsten eller vil der være flere fordele ved at bygge en ny op? Hvad skal skorstenen bruges til osv.

 

Tag en fagmand med på råd!

Det er altid en rigtig god ide, at tage en skorstensfejer eller anden fagmand med på råd når du overvejer hvordan din skorsten skal renoveres men også til at vurdere, om det kan svare sig med en skorstensrenovering.

Det kan heldigvis svare sig i langt de fleste tilfælde med en renovering af skorsten. Det kan være, at du døjer med lidt fugtproblemer eller løbesod og det vil en mindre renovering hurtigt og let kunne afhjælpe.

 

Renovering af skorsten

Løbesod eller fugtproblemer omkring skorstenen er irriterende. Måske bliver der bare ved med at være at trænge løbesod frem uanset hvordan du prøver at dække det. Løbesod lugter grimt og efterlader store synlige brune skjolder.

Fugtproblemer er lige så irriterende og kan også efterlade store grimme gullige skjolder. De eneste måder for at stoppe for disse problemer er, at renovere den gamle skorsten eller at bygge en ny skorsten.

For at undgå fugt, sodskjolder og løbesod, bør man vedligeholde eller renovere sin gamle skorsten. Ved at renovere den gamle skorsten med et nedsænkningsrør, kan man slippe af med fugtproblemerne og løbesod. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70