Hedestoker ApS
 

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Røgsuger - indbygning

Spar hurtigt penge på varmebudgettet ved at optimere dit træk i skorstenen. En røgsuger indbygget i skorstenen er let at betjene og kan hurtigt tjene sig ind igen. 


 


Motor rotationshastighed 2.780 omdr / min Motoreffekt 19 w Power tager 38 w Røgrørs diameter 150 mm Rotor diameter 175mm Vægt (eksklusive motor) 12 kg Vægt (inkl. motor) 14,5 kg Max temperatur 300 ° C Max effektivitet 380 m3/h Ventilatoren er til lodret eller vandret montering
Kontakt os for forventet leveringstid


PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Røgsuger til indbygning - 150mm

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
101010-150 Røgsuger til indbygning - Ø150 mm Ikke oplyst
3.265,00
Køb
    
 

Er det nødvendigt med en røgsuger?

Alle kedler, brændeovne, pejse m.m. er afhængige af, at der er et godt og stabilt træk i din skorsten. Her er emperaturen udenfor samt skorstens højde nogle meget vigtige faktorer.

Det er forskelligt hvor meget den enkelte kan hente i besparelser ved at montere en indbygget røgsuger, men der kan faktisk være en del spildt energi at hente ind, ved at montere en indbygget røgsuger i din skorsten. 

 

Hvad kan en indbygget røgsuger?

Når du monterer en indbygget røgsuger, bliver det muligt at opnå det altid mest optimale træk i skorstenen uafhængigt at temperaturen udendørs,  om det blæser eller er vindstille. Styringen er mekanisk og der er stort set ingen arbejde og vedligehold.
 

Det er en forholdsvis meget lille investering, at købe en røgsuger til indbygning. Den er ikke synlig, så den skæmmer heller ikke. Den er lynhurtigt er tjent ind igen ved den besparelse, man opnår på forbrændingen.  

En anden vigtig ting, som er den vigtigste er, at ved at montere en røgsuger i din skorsten, opnås en bedre forbrænding og det er bedre for miljøet. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70