Hedestoker ApS
Vi holder åbent hele sommeren, også i butikken....
Hedestoker ApS

Ja tak, læg bare varene i kurven
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Fleksibel taginddækning

Masterflash fleksibel tagindækning er en formstøbt gummi inddækning med stabiliserernde aluminiumsbånd. Universal fleksibel taginddækning.

Universal taginddækning


Master Flash - Universale taginddækninger der sikrer, at gennemføringen er hel tæt. Taginddækningen er med blød og bøjelig alu. plade, der kan foldes og bruges til alle tagtyper, Let og enkelt. Udført i Sort EPDM gummi/silicone.

 

Forventet leveringstid: ca. 5-7 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

Del denne vare med andre:
VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
RS101BA Universal taginddækning fra ø76-203mm - 0-45gr Ikke oplyst
1.384,00
Køb
VVS nr. RS101BA
Universal taginddækning fra ø76-203mm - 0-45gr
L
Ikke oplyst
1.384,00
Køb
 

Masterflash fleksible taginddækning

Masterflash taginddækning er en formstøbt taginddækning i EPDM-gummi med stabiliserende aluminiumsbånd indstøbt i kanten. Denne bløde og fleksible taginddækning i gummi med aluminiumskant er særdeles velegnet til profilerede tage, da den er meget let at tilpasse. Materialet er let og taknemmeligt at arbejde med og især den meget lette tilpasning gør at mange foretrækker denne fleksible løsning, som man selv godt kan montere uden et særligt kendskab.

Universal taginddækning

Masterflash taginddækning til skorstene er formstøbte fleksible og bløde taginddækninger til runde gennemskæringer. Aluminiumskanten rundt på inddækningsfoden muliggør en let tilpasning af inddækningen til tagprofilen.

Fastgørelse af taginddækning til tagfladen

Ved hjælp af hænderne tilpasses Masterflash fleksible taginddækning meget let til taget. Hvis man ikke ønsker at bruge hænderne til tilpasningen, kan man også vælge at bruge en gummi-, eller bolshammer, som også er forholdsvis skånsomme ved aluminiumskanten. Inddækningen skal følge underlaget og være tilpasset således at den ”følger tagets overflade”

Dernæst fastgøres Masterflash inddækningen til tagfladen meden egnet tætningsmasse og hvis det er muligt, fastgøres den også med skruer. Dette afhænger dog af tagmaterialet. Det er ikke alle tagtyper, der er velegnet at skrue i, da risikoen for utætheder så forøges. Er man i tvivl om taget er egnet til at skrue i, kontakt os for yderligere information. Vi har mange års erfaring i brug af vores produkter og rådgiver gerne herom.

Fastgørelse af taginddækning til rør

Det er meget let at tilpasse og fastgøre Masterflash til røret. Alt efter hvilken rørdimension der anvendes, tilpasses inddækningen let blot ved at skære noget af toppen på Masterflash. Toppen tætnes først med en egnet fugemasse samt fastspændes med spændebånd eller kabelstrips.

Har du yderligere spørgsmål omkring Masterflash fleksible taginddækning, så kontakt os endelig på mail eller telefonisk. Vi har altid tid til at rådgive vores kunder til den bedste mulige løsning.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70