7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Røgrør

Stort udvalg af røgrør til brændekedler, røgrør til pillefyr, røgrør til brændeovne og røgrør til pilleovne. Desuden har vi alt i tilbehør til røgrør fra ekstra renselem, trækstabilisator, rørbøjning, reduktion, overgangsstykke, forskydning, knærør og murbøsninger til røgrør m.m. Altid billige røgrør når du køber sorte røgrør online hos Hedestoker.dk

OBS: ALLE Ø MÅL PÅ RØGRØR ER OPGIVET I INDVENDIGE MÅL

Trækstabilisator
Røgrør indv. ø130 mm
Røgrør indv. ø150 mm
Røgrør indv. ø180 mm
Røgrør indv. ø200 mm
Røgrør indv. ø250 mm
KW trækstabilisator universal


KW træk stabilisator til regulering af trækket i skorstenen Sikrer et godt og ensartet træk, hvilket gør det nemmere at justere fyret.

Passer til røg rør på 100-180 mm

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?

VVS nr. Vejl. pris Pris inkl. moms
L
100908 KW trækstabilisator - til røg rør på 100-180mm 635,00
VVS nr. 100908
KW trækstabilisator - til røg rør på 100-180mm
L 635,00
 

Røgrør til brændeovn, pilleovn, brændekedler og pillefyr

Skorstenen har meget at sige, for at få et godt træk. Hvis der er en dårlig forbrænding i din kedel, fyr, brænde eller pilleovn, kan det være, at det er din gamle skorsten eller røgrør du skal have kigget på. Til en ny brændeovn, fyr og lignende, er det næsten en skam at bruge en gammel skorsten, med mindre du er sikker på, at den virker optimalt. For et godt træk er utrolig vigtigt. Det er selvfølgelig også vigtigt, at røgrørs dimensionen passer til varmekilden. Når du skal købe nye røgrør, er det derfor vigtigt, at du kender den rigtige dimension. Det hjælper vi selvfølgelig med at finde ud af, hvis du har brug for det. Vi har rigtig mange års erfaring med montering af røgrør skorsten til både brændekedler, pillefyr, brændeovne, pejse og pilleovne.

Vi har sorte røgrør i følgende dimensioner

Mål: Indvendige rørdiameter

  • Røgrør Ø80 mm
  • Røgrør Ø100 mm
  • Røgrør Ø120 mm
  • Røgrør Ø130 mm
  • Røgrør Ø150 mm
  • Røgrør Ø180 mm
  • Røgrør Ø200 mm
  • Røgrør Ø250 mm

Vi har alle de mest brugte størrelser røgrør samt overgange og reduktioner m.m. Og er du i tvivl om den rette størrelse til din ovn, fyr, pejs eller kedel, så hjælper vi dig gerne. Til pilleovne er det som regel røgrør til pilleovn 80mm i dimension der bruges og til brændeovne dimensionen fra ø80, ø 130 - ø150 mm

Nye røgrør af god kvalitet

Hos Hedestoker har vi sorte røgrør af fin og god kvalitet. Røgrørene lever op til alle gældende krav i DK selvfølgelig sammenholdt med en korrekt montering. Vi har prisgaranti på alle røgrør samt tilbehør til røgrør og derfor har vi altid billige røgrør online. Ikke nok med at du kan købe billige røgrør til tilbudspriser, så har vi også en hurtig levering. Vi er har professionelle og faguddannede folk ansat i vores support, så du altid kan få kvalificeret og professionel rådgivning omkring regler for opsætning af røgrør, dimensioneringen af røgrør til fyr m.m. når du handler røgrør online hos Hedestoker.dk

Tilbehør til røgrør

Vi har selvfølgelig alt i tilbehør til røgrør. Det vil sige ekstra renselem, materialer til tætning af røgrør, røgrør overgangsstykker, røgrør reduktioner, isolering af røgrør, røgrørsovergange, rensebørster til røgrør, trækstabilisatorer og meget mere. For at have et godt træk i røgrørene er det nødvendigt med regelmæssig rensning af røgrør. Vi har alle typer røgrørsrenser. Rensebørster fås i alle dimensioneringer. Vælg altid en børste der passer i størrelsen til røgrøret for at opnå den bedste og letteste rens.

Montering af røgrør

Rigtig mange vælger selv at montere sine nye røgrør og har man ikke prøvet det før, bør man nok søge råd og vejledning ved en fagmand. Det er en god ide, at tage sin lokale skorstensfejer med på råd. Der er regler der skal overholdes, når man opsætter nye røgrør og det uanset om det er montering af røgrør i skorsten, montering af røgrør til brændeovn, pejs, træpilleovn, kedler/fyr. Ved montering af røgrør der helt specifikke regler omkring afstand til brændbart, som bør og skal overholdes af hensyn til brandsikkerhed. Og er det opsætning af en helt ny varmekilde, skal man også være opmærksom på, at melde det til skorstensfejeren. Når man opsætter ny varmekilde, nye røgrør/skorsten, skal skorstensfejeren informeres herom. Skorstensfejeren kommer herefter ud på adressen og skal godkende både røgrør og den eventuelle nye varmekilde. Her kontrollerer han om der er overholdt sikkerhedsafstande til brændbart, CE-mærkning af røgrør, placering af renselemme og også om der er den rigtige dimensionering i forhold til varmekilde. Dimensioneringen af røgrør er vigtig, for at man får et optimalt træk i skorstenen og dermed den reneste forbrænding. F.eks. på pilleovne er det som regel røgrør ø80 man bruger og på brændeovne kan det være røgrør ø130. Der medfølger altid specifik information om dimensionering af røgrør når du køber ny varmekilde. Spørg altid en fagmand hvis du er i tvivl.

Få hjælp af fagfolk til at købe røgrør online

Køb røgrør og tilbehør til røgrør online hos Hedestoker.dk. Vi har et stort udvalg af røgrør blandt andet røgrør ø150 m.m. Har du brug for hjælp til at finde de rigtige røgrør eller er det tilbehør til røgrør du mangler hjælp til, så kontakt os endelig på mail eller telefon og vi hjælper med at finde de rigtige røgrør eller tilbehør til røgrør.

Professionel rådgivning når du handler røgrør her er en selvfølge. Køb alt til røgrør og installation hos Hedestoker og få en god vejledning i montering af røgrør, så du får dine røgrør korrekt installeret fra start.

Når du handler røgrør hos Hedestoker er du altid garanteret en professionel og grundig vejledning i montering af røgrør, tætning af røgrør m.m. Vi tager os altid tid til at vejlede vores kunder omkring røgrør og vi har altid fagfolk siddende klar til at hjælpe.

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag, grundlovsdag
og helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70