7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

Prisgaranti

Prisgaranti indberetning for "Snegl til 220kg RTB-silo"


Snegl til 220kg RTB-silo    

Vær opmærksom på at felter med * skal udfyldes.

Vare
Navn*
E-mail*
Direkte link til varen*
Pris*
Telefon*

Hos Hedestoker stræber vi for at blive absolut komplet leverandør af VVS, fittings, varmeløsning, reservedele, skorstene og meget mere. Derfor tilbyder vi som led i strategien for at blive DIN FORETRUKNE LEVERANDØR af VVS, prisgaranti på samtlige varer i vores sortiment. 

For at undgå unødig misbrug af prisgarantien har vi opsat nogle enkle krav som skal opfyldes inden en prisgaranti kan gøre sig gældende:

Varen skal være fundet billigere hos en dansk online shop med dansk CVR nr. og egen varelager i placeret i Danmark.

Varen skal kunne leveres indenfor samme tidsrum som Hedestoker tilbyder.

Varen skal være NØJAGTIG magen til: Producent, farve, størrelse vvs/vare- nummer osv. 

Dokumentation for pris difference kan være i form af link direkte til varen, scannet tilbud fra f.eks. avis el. lign 

Prisen skal være på 1 stk. af varen (ikke del af pakketilbud el. lign.)

Ved en godkendt prisgaranti laves varen på samme vilkår, til samme pris som den indberettet butik vil opkræve for samme vare og evt. deres fragtomkostninger hvis er højre en Hedestokers fragtpris. ( vi prismatcher ikke fragtfri og laver fragtomkostninger)

Husk, for at prisgarantien kan gøre sig gældende er det vigtigt at priserne gælder varer der er tilgængelige til den respektive pris på tidspunktet for forespørgslen. Bemærk at kø-tilbud, tids- eller stk. begrænsende tilbud ikke gælder. Prisen skal være varen normale udsalgspris. 

Desuden kan prisgarantien ikke anvendes på varer der forudsætter medlemskab eller på anden måde stiller specielle krav for at få adgang til varen. 

Prisgarantien omfatter udelukkende varer der sælges i henhold til danske regler for told, moms, garanti og forbrugerbeskyttelse. 

Den bedste måde at gøre brug af prisgarantien er, at indberette en evt. prisdifference til os, inden du afgiver din ordre. Når du så har modtaget godkendelse af din prisgaranti fra os, kan du gennemføre din bestilling. Vi fremsender dig en mail med link hvor du så kan gennemføre din bestilling. 

Vi skal typisk bruge ca. 1 hverdage på at behandle din forespørgsel vedr. prisgaranti. 

Skulle du dog allerede have handlet hos os, og finder du derefter varen billigere i en anden shop (indenfor 14 dage efter levering), kan du altid sende os en mail på salg@hedestoker.dk med dit faktura nummer samt de tidligere angivet informationer, så vil vi behandle din forespørgsel og udbetale dig differencen hvis prisgarantien træder i kraft. 

HUSK at din forespørgsel skal være os i hænde senest 14 dage efter levering af din vare. 

Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70