Hedestoker ApS
 Telefon nummer
Har du brug for hjælp, vi sidder klar til klokken 16:00
96921090

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Ildfaste sten & plader

Her finder du vores udvalg af ildfaste sten & plader. 

Ildfaste plader kaldes også for skamolplader, vermiculiteplader. Ildfaste plader er de varmebestandige plader, der sidder indvendigt i de fleste brændeovne, pejse, pillefyr m.m. Hvis en af disse er gået i stykker, køber du blot en ny skamolplade og benytter de gamle som skabelon til at skære efter.


 


Ildfastesten til brændeovn kan også bruges til pejse, udendørs pejse og bålsteder.

Skal du igang med at bygge noget op med ildfaste sten skal du bruge noget ildfast mørtel også kaldet pejsemørtel til at sætte stenen fast med. Pejsem&oslas...

Udvidet information om produktet

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

LÆS MERE
ÅBEN UDVIDET INFORMATION
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Ildfaste sten

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
369572025 Ildfast sten: str. 115 x 230 x 25 mm. Ikke oplyst
25,00
Køb
L
40867 Ildfast sten: str. 115 x 230 x 50 mm. Ikke oplyst
30,00
Køb
    
 


Med ildfaste plader til brændeovn eller skamol-plader, som de også kaldes, kan du let selv renovere din brændeoven eller andet hvor de ildfaste plader bruges.

De ildfaste plader er lette at arbejde med og minder mest om en blød spåndplade i konsistens. Du ka...

Udvidet information om produktet

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

LÆS MERE
ÅBEN UDVIDET INFORMATION
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Ildfast plade, 1100°C (1200°C) (skamol-plade)

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
41096 Ildfast plade Str. 500 x 330 x 20 mm. Ikke oplyst
129,00
Køb
L
41097 Ildfast plade Str. 500 x 330 x 25 mm. Ikke oplyst
139,00
Køb
    
 

Skamol plader i brændeovn og pejs

Skamolplader er ildfaste sten og plader. De er varmebestandige og holder som regel i rigtig mange år. Ildfaste plader bliver udsat for en meget høj varme. Det slider hårdt på dem og derfor kan det ske, at der er en plade der revner.  Men fortvivl ikke. Det er faktisk rigtig let, at skifte pladen eller stenen selv.

 

Revnet skamolplade

Har du en revnet skamolplade i din brændeovn, pillefyr m.m., er du nødt til at gøre noget ved det. Revnede ildfaste sten og plader har ikke den samme optimale beskyttelse mod varmen som selvfølgelig en skamolplade uden en revne. Det er ofte den lokale skorstenfejer der opdager revnen, når han er på besøg. Man må gerne selv skifte ildfaste sten og plader, hvis man har mod på dette. Det er faktisk heller ikke så svært. Man kan også vælge at få en fagmand til at udskifte skamolplader og slippe for at have besværet med det.

 

Skift selv ildfaste sten og plader

Hvordan skifter man de ildfaste sten/plader hvis disse er revnede og må man gerne gøre det selv? Svare er "Ja det må man gerne". Vi har et par fif til hvordan man let og hurtig får dem skiftet.

Tag først den revnede plade ud af brændeovnen, pejsen eller hvor det nu er der er revnet en varmebestandig plade. Har du ikke en original skamolplade mange til den der skal skiftes,  så kan en standard skamolplade sagtens bruges. Det eneste du skal være sikker på, er at den er stor nok. Det er let at skære en ny plade. Læg den gamle plade ovenpå den nye ildfaste plade og markér op hvor stor pladen skal være.

Skamolplader, som også kaldes for Vermiculiteplader, er bløde og skæres let til med en hobbykniv. Når pladen er skåret til, monteres den nye plade der hvor den gamle revnede plade sad. Den gamle plade afleveres på den lokale genbrugsstation til bortskaffelse efter anvisning.

 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70