Hedestoker ApS
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering

Woody pillefyr & Blackstar kedel

Køb Woody pillefyr billigst online hos Hedestoker & få en professionel rådgivning og vejledning med i handlen.

Woody pillefyr fra NBE er et af de mest solgte pillefyr i Europa. Dansk oprindelse og dansk kvalitet. Spar mange penge på varmebudgettet og køb et Woody pillefyr. Vi hjælper gerne med at beregne det mulige energitilskud.

Du kan få tilskud hvis du skrotter dit gamle brændekedel, halmfyr, pillefyr eller oliefyr.

Brændekedler fra før år 2000 er det der giver de største tilskud herefter halmfyr, pillefyr og oliefyr som giver det mindste.

Du får dog altid mindst 2000,- kr i tilskud.

Træpiller - 8mm
Woody sammenbygget pillefyr (Mini)
Woody komplet pillefyr - sæt

Hvorfor vælge et Woody pillefyr?

Vi kan komme med rigtig mange gode grunde til at anbefale et Woody pillefyr og Black Star Kedel. Alt efter hvordan du opvarmer din bolig nu, så kan der virkelig være rigtig mange penge at spare om året på dit varmebudget ved at skifte til et Woody pillefyr.

Opvarmer du din bolig med el, olie, halm, koks, gasfyr eller måske med et gammelt pillefyr, så bør du læse lidt mere om hvorfor du skal investere i lige præcist et Woody pillefyr.

Her er nogle af de mange fordele:

  • Sundere varmeøkonomi
  • Internet opkobling for løbende opdateringer samt StokerCloud
  • Miljøvenlig afbrænding med CO2 venlige træpiller
  • Minimal vedligehold
  • Lang levetid
  • Kræver ikke meget mere plads end et oliefyr
  • Optimal drift året rundt
  • Høj virkningsgrad

Et Woody pillefyr med Blackstar kedel dækker let varmebehovet for private husstande samt mindre erhverv.

Hvordan virker et Woody pillefyr?

Et Woody Pillefyr med tilhørende Blackstar kedel fungerer lidt på samme måde som et olie eller gasfyr. Et Woody pillefyr & Blackstar kedel er afhængig af varmeforbruget. Det betyder, at pillefyret kører med den effekt, som der forbruges. Så undgår man faktisk de mange start og stop, som ellers er kendetegnet ved et oliefyr.

Er Woody pillefyr optimal at bruge hele året?

Ja det kan du tro det er. F.eks. har et Woody Blackstar mini eltænding. Det vil sige at der er autoamtisk start/stop funktion. Det giver en modulerende drift. Det betyder, at fyret kan køre med den mest optimale virkningsgrad året rundt. Der er digitalt display samt styring der er 100 trins modulerende.

Lang levetid

Et pillefyr skal kunne holde i rigtig mange år. Derfor har NBE designet og fremstillet disse utrolig gode og driftssikre træpillefyr fra Woody. Woody Blackstarog Woody Blackstar MINI er fremstillet efter de højeste standarder i EU. Her får du et robust og godt pillefyr til en rigtig god pris og med den nyeste teknologi installeret. Desuden har du mulighed for løbende opdatering hvilket er endnu et plus på dette kvalitets pillefyr fra Woody.

Minimal vedligeholdelse

Det skal være let og enkelt at opvarme sin bolig og helst helt uden bøvl. Hverdagen er travl nok og tiden knap. Derfor er et Woody pillefyr gennemtænkt til at være langt mere brugervenlig end de lidt ældre pillefyr samt er vedligeholdelsen i det daglige meget minimal. Der er brugt mange timer på at udvikle Woody pillefyr til de nu meget selvkørende og selvrensende pilleanlæg vi har i dag. En korrekt vedligeholdelse af anlægget

Hvor ofte skal brænder og kedel renses?

Der bør foretages en regelmæssig rensning, det vil sige efter behov. Hvor tit der skal renses brænder og kedel er afhængig af anlæggets setup og kvaliteten af de træpiller der anvendes. Læs eventuelt vores afsnit om træpiller for at se den store forskel der kan være på at fyre med dårlige og gode træpiller.

Få en sundere varmeøkonomi - der er mange penge at spare!

- Skift f.eks. et ældre oliefyr til et Woody pillefyr og du halverer din varmeregning

Ved du godt, at det er muligt at få ekstra forhøjet tilskud?

  • Hvis du i dag opvarme din bolig eller erhverv med kul, koks, halm m.m. er det muligt med et endnu større tilskud. Energitilskuddet beregnes nemlig ud fra den nyttevirkningsgrad der er på din gamle kedel.
  • Opvarmer du en bolig på omkring 200 m2 med f.eks. olie eller gas, så er der faktisk rigtig mange penge at hente og det er bestemt værd at tage med i dine overvejelser.

Vi hjælper gerne med at beregne dit mulige tilskud hvis du overvejer at skifte til et Woody pillefyr & Blackstar kedel.

Tænk på miljøet

Det er rigtig god stil at tænke miljøbelastning ind i overvejelserne, når der vælges opvarmningsformer.

Ved du godt, at træpiller er CO2 neutrale? Det vil sige, at træpiller ikke belaster miljøet og er en god investering i din fremtid. Når du vælger et Woody pillefyr og fyrer med træpiller og samtid skrotter et gammelt olie eller koks fyr, så har du virkelig taget aktiv stilling til miljøet og er med til at opfylde regeringens plan om en ”grønnere” fremtid.

Så tag stilling til en mere energivenlig opvarmning og nyd varmen med en god samvittighed.

Placering og indretning af fyrrum

De nye Woody pillefyr Blackstar er særdeles støjsvage og ikke generende overhovedet. Derfor kan du placere pillefyret både indenfor og udenfor boligen, uden at du bliver generet af det. Der er en række lovkrav til det rum, som pillefyret skal installeres i, så derfor er det altid en god ide at tage fagfolk med på råd når du skal indrette fyrrum.

Vi medleverer altid en god vejledning i hvordan du kan indrette dit fyrrum smartest til et Woody pillefyr. Derudover hjælper vi dig med gode råd og deler gerne ud af vores erfaringer,- hvad enten det er et nyt fyrrum du skal til at lave,- eller et gammelt fyrrum, som du vil have optimeret.

Tag imod vores rådgivning inden du handler

Vi har mange års erfaring med lige præcis Woddy pillefyr og vi deler gerne ud af vores ekspertise på området. Det er vigtigt at få den rigtige størrelse pillefyr med hjem. Hvis fyret er for stort, kommer det ikke til at køre så optimalt som hvis det passer i dimensionering. Lad os lave de nødvendige beregninger hvis du ikke har dine egne erfaringer med Woody pillefyr.

Din lokale skorstensfejer er også specialist. Han kan og vil også gerne guide dig til den bedste løsning. Det er altid en rigtig god idé, at involvere skorstensfejeren, som i sidste ende også skal godkende dit fyrrum og anlæg.

Krav til skorstenen

Alle pillefyr har behov for, at der er et lavt stabilt skorstenstræk for at opnå den bedste og mest optimale forbrænding. Ved at montere en trækstabilisator i skorstenen, sikrer man sig ikke bare imod tilbageslag af røg, men man udnytter også brændværdien langt bedre end hvis der er et ustabilt/ujævnt træk i skorstenen. Til Woody pillefyr anbefaler vi, at man monterer en trækstabilisator på skorstenen og at få en endnu bedre og mere stabil forbrænding samt udnyttelse af træpillerne.

I dag er der en række krav der skal overholdes, hvis du vil opsætte en ny skorsten. Vi hjælper gerne med at rådgive dig omkring opsætning og valg af skorsten hvis du ønsker dette. Du kan læse mere omkring hvilke krav der skal være opfyldt i ”Anvisning om bygningsreglementet”, SBi-anvisning 216.

Reservedele til NBE/Woody pillefyr reservedele

Vi har et stort udvalg af reservedele til Woody pillefyr og Black Star kedler. Hvis der er noget bestemt du leder efter og du ikke kan finde det, så ring eller send os en mail. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige reservedel til Woody træpille-anlæg!

Tilbehør til Woody

Vi er lagerførende i de fleste reservedele og tilbehør til Woody. Vi er specialister i pillefyr og vi kan derfor rådgive dig med stort set alt. Fordi at vi altid har tilbehør til Woody liggende på vores lager, kan vi tilbyde en lynhurtig levering.

Woody pillefyr manual

Under vores Woody pillefyr er det muligt, at bestille en Woody pillefyr manual, så du let kan få et overblik over driftvejledningser samt eventuelle løsninger på Woody pillefyr fejl.

Serviceaftale og reperationer

Vi tilbyder serviceaftaler af Woody Black star pillefyr. Vi anbefaler vores kunder, at de indgår en serviceaftale med os, for af kunne garantere en lang levetid samt for at de kan opnå en altid optimal virkning af deres nye pillefyr.

Tilbud & Lagersalg

Vi har altid lidt forskelligt under menuen lagersalg og tilbud. Det kan være at du kan finde tilbehør og reservedele til en lidt ældre model der til en rigtig god pris. Udgåede varer m.m. bliver også lagt ind under Tilbud og lagersalg til fordelagtig tilbudspris.

Forum

Der findes rigtig mange gode forums på nettet, der lige præcis omhandler Woody entusiaster. Her er det muligt, at læse om andres erfaringer omkring de super gode fastbrændselsanlæg til træpiller. Det er dog vigtig at understrege, at det er hovedsageligt private personer der byder ind på debatterne.

Har du derimod brug for en mere professionel vejledning omkring Woody Blackstar, Ja så er du altid mere end velkommen til at sende os en mail eller kontakte os telefonisk.

Har du lyst til en kop kaffe?

Kig forbi til en kop kaffe og få en snak om dit kommende Woody pillefyr.

Hvis du tager din trailer med, kan du få dit nye træpillefyr fra NBE/Woody med hjem med det samme.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70