Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælper dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Langå pillefyr

NYHED: Langå træpillefyr - nyhed på det danske marked. Nyt billigt pillefyr med langt mindre vedligehold og rengøring. Høj virkningsgrad. Modulerende luftregulering. Automatisk optænding.


 
Langå pillefyr 27KwNYHED - Langå pillefyr 27 kW med modulerende luftregulering og lange intervaller mellem rens. Nyt og spændende pillefyr fra serie Langå. 27 kW med automatisk eltænder og en virkningsgrad på 91 %. Energivenligt og økonomisk pillefyr af...

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
84031090 Langeå pillefyr 27Kw Ikke oplyst
19.800,00
Køb
L
1800 Langå magasin til ca. 200 kg træpiller Ikke oplyst
1.800,00
Køb
    
 
Langå pillefyr 17kWNYHED Langå pillefyr er stadigvæk helt ny på det danske og europæiske marked. Med modulerende luftregulering og automatisk tænding. Blæseren holder brænderhovedet rent og fri for slagger og derfor er der stort set ingen rens/rengøring udover at t&o...

Langå pillefyr 17kWDatablad

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
9013025958 Langå pillefyr 17Kw Ikke oplyst
16.000,00
Køb
L
1800 Langå magasin til ca. 200 kg træpiller Ikke oplyst
1.800,00
Køb
    
 
Eltænder til Langå pillefyr universal


Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
39833292 Eltænder til Langå pillefyr universal Ikke oplyst
750,00
Køb
    
 

Nyhed - spar flere penge på varmen

Langå pillefyr er en helt ny serie af effektive og kompakte træpillekedler. Blæseren holder brændehovedet fri for slagger. Ved at blæseren holder brænderhovedet ”rent” er der meget mindre arbejde med at rense brænderen. Man behøver stort set kun at tømme kedlen for aske. Modellen Langå er udviklet til at kunne køre nonstop i 1-2 måneder helt uden rengøring. Fyret er udviklet uden kedelrør eller turbolatorer og opbygningen er helt enkel. Dermed er der færre ting der kan gå i stykke eller som der skal vedligeholdes. 
Langå træpillefyr henvender sig især til boligejere, som ønsker at forbedre deres varmeøkonomi markant og som ønsker sig et billigt men godt pillefyr, der kræver minimal pasning i hverdagen. 

Miljøvenlig og CO2 neutral varme
Langå pillefyr lever op til EU-lovgivningen og er godkendt efter DS/EN303-5:2012 Class. Klasse 5 testet. Langå træpillefyr udviklet til at være en mere miljørigtig opvarmning f.eks. set i forhold til olie, gas, el m.m.

 

Kort om Langå pillefyr

Nyt træpillefyr i serien Langå. Det fantastiske ved Langå fyret er, at fyret sagtens kan køre i en til to måneder uden at rengøring. Så i perioder hvor man har mere travlt, passer fyret stort set sig selv. Meget lettere bliver det ikke. Det anbefales dog, at man generelt foretage rengøring oftere for at opnå den højest mulige virkningsgrad. 

 

Fordele

Økonomisk drift
Energivenligt
CO2 neutral opvarmning med træpiller
Høj virkningsgrad
Lange intervaller mellem rengøring
Nem rens/rengøring
Automatisk optænding med eltænder
Moderne og enkel opbygning
Driftssikker
Let betjening

 

Energivenlig opvarmning

Langå pillefyr er af de mere økonomiske og energivenlige træpillefyr, der er på det europæiske marked lige nu. Den modulerende luftregulering gør at fyret tilpasser sig det aktuelle varmebehov. Sammen men den høje virkningsgrad og den mindre rengøring henvender dette fyr sig især til boligejere. Fyret er forholdsvis lille og er let at montere. Det kan placeres helt op af vægge. Der er ikke tilslutninger bagpå. Fyret er billigt i indkøb og derudover er det er også muligt at få tilskud.  
 
Brugervenligt display er monteret på fronten. Det er let at aflæse og indstille displayet.

 

Eksempel

Hvis vi sammenligner et Langå pillefyr med et oliefyr, så kan man opnå en ret stor årlig besparelse. 
Eksempel med Langå pillefyr 17 kW
Opvarmer man sin bolig med olie og har et årligt forbrug på omkrnig 2500 L/år, koster det omkring 25.000 kr. årligt i varme at opvarme boligen. Dette er forudsat at der ikke er andre varmekilder i boligen. Et pillefyr forbrænder til sammenligning ca. 5,2 T pellets/år og vil koste omkring 10.500 kr. Det vil sige at man kan spare halvdelen af de årlige varmeudgifter. Vær opmærksom på at ved opvarmning med el er det muligt at opnå en endnu større besparelse.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70