Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
DB Stokerfyr (stoker)

Danmarks bedste Stoker hos Hedestoker - DB Stoker. DB stoker er et absolut flagskib inden for stokerfyr - du kan fyre med alt i en DB stoker. DB Stokerfyr til flis, brænde, korn, træpiller og meget mere. Mulighed for automatisk tænding. Vælg økonomisk og miljørigtigt med et DB stoker fra Hedestoker.


 
DB Multi Mini


DB Stoker Multi Mini 0-17 kW med modulerende iltstyring. Dansk fremstillet stoker & kedel. Minimal pasning og vedligehold i hverdagen. Perfekt til villaer, parcelhuse, stuehuse m.m. og til dig der gerne vil have fleksibilitet i hvad du fyrer med. Egnet til fyring med korn, flis, træpill...

DB Multi MiniEnergimærkningMulighed for tilskudKontakt os for forventet leveringstid
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr.Type u/ tilskud m/ tilskud
?
DB17 DB Multi Mini 2-17 Kw 37.250,00
35.250,00
Køb
?
DB-20t Tillæg for 300 liters magasin 1.500,00
Køb
    
 
DB Stokerfyr model LE med DB 16 Kw kedel


DB Stoker model LE er stokerfyret til de mere krævende brændsler som flis, savsmuld og andre brændsler. DB er et dansk-fremstillet kvalitetsprodukt som har god og nem vedligeholdelse. 

DB LE er for dig som ønsker at fyre med granulater, korn, flis og lign. ...

DB Stokerfyr model LE med DB 16 Kw kedelGodkendelseattest
DB Stokerfyr model LE med DB 16 Kw kedelLink til Stokergården
DB Stokerfyr model LE med DB 16 Kw kedelEnergimærkning
DB Stokerfyr model LE med DB 16 Kw kedelUdvidet information om produktetMulighed for tilskudKontakt os for forventet leveringstid

LÆS MERE
ÅBEN UDVIDET INFORMATION
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr.Type u/ tilskud m/ tilskud
L
DB450LE DB Stoker m/ 450 L magasin DB 16Kw kedel (4,7-17,5 KW) 49.375,00
47.375,00
Køb
L
DB740LE DB Stoker m/ 740 L magasin DB 16Kw kedel (4,7-17,5 KW) 55.000,00
53.000,00
Køb
L
DB1150LE DB Stoker m/ 1150 L magasin & DB 16Kw kedel (4,7-17,5 KW) 59.375,00
57.375,00
Køb
L
autt Automatisk tænding, programerbar (ved nye anlæg) 5.625,00
Køb
L
DBLEOM Omrører til 400 LE model (med eget program og motor), Skal anvendes ved fli 6.875,00
Køb
L
OM700LE Omrører til 700 LE model. (med eget program og motor), Skal anvendes ved fli 7.500,00
Køb
L
OM1150LE Omrører til 1150 LE model. (med eget program og motor), Skal anvendes ved flis 8.125,00
Køb
L
DB-16K DB Kedel 16 Kw 19.625,00
Køb
L
DB-16B Blindplade for DB kedel 1.000,00
Køb
    
 

DB Stokerfyr til flis, brænde, korn, træpiller og meget mere. Mulighed for automatisk tænding.

 

Hvad kan DB stokerfyr?

DB Stoker er et fyringsanlæg med automatisk tilførsel af fast brændsel. Det kan være træpiller. Brændslet bliver automatisk ført frem til kedlen, der leverer varmt vand til radiatorerne.

 • Kompakt anlæg
 • Kombifyr

Et kompaktanlæg er nok den mest almindelige form for stokerfyr. Kedel, lagermagasin og stoker bygget sammen. Er anlægget fuldautomatiseret, kræver denne form for fastbrændselskedel ikke andet vedligehold, end at det blot skal tilses og renses af og til. Er det ikke et fuld-automatiseret anlæg, er det typisk små 10-15 min om ugen man skal beregne af tid til påfyldning af brændsel, askefjernelse mv.

Et kombianlæg/combifyr består af flere enheder. Her er centralenheden oftest en lille kompakt enhed. Det kan nok bedst sammenlignes med et oliefyr.

Et moderne stoker giver en langt mere miljøvenlig opvarmning end f.eks. et ældre oliefyr. Stokerfyret er designet til at fyre med træpiller, men et stokerfyr kan også fyre med mange typer af brændsler. Ud over træpiller er træflis, savsmuld, høvlspåner og korn samt lignende former for biobrændsel meget velegnet til stokerfyring. Derfor giver det mange flere muligheder med et stokerfyr end f.eks. pillefyr.

 

Se de mange fordele ved DB Stokeranlæg?

 • Dansk fremstillet
 • Høj kvalitet
 • Økonomisk gevinst
 • Miljømæssig gevinst – ved skifte fra ældre oliefyr eller opvarmning med el
 • Kan fyre med krævende brændsler uden særligt vedligehold
 • Godkendt efter nye krav DS/EN303-5 EU norm
 • Især fordelagtigt hvis man har let adgang til fossile brændstoffer som træ, træflis, savsmuld, korn, træpiller m.m.
 • Ved nye anlæg kan omrør og automatisk tænding tilvælges

Automatisk tænding kan programmeres efter behov. Fordel ved automatisk tænding er, at det giver en ekstra stor besparelse på brændslet. Det kan være helt op til 60 % besparelse ved sommerfyring.

Det betyder, at det nu ikke længere kan svare sig at bruge sekundære varmekilder, som f.eks. solvarme og slukke for stokerfyret om sommeren.

Med den programmerbare tænding er anlægget nu fuldt ud rentabelt året rundt. Når stokerfyret udelukkende bruges til at opvarme brugsvand om sommeren, kører fyret typisk 1-2 timer pr. døgn.

Tænder alt – også korn.

 

Typer DB Stoker

 • DB Multi Mini 2-17 KW
 • DB Stokerfyr LE med DB 16 KW kedel

                    DB med 450 L magasin + DB 16 KW kedel

                    DB med 740 L magasin + DB 16 KW kedel

                    DB med 1150 L magasin + DB 16 KW kedel

Der er mange fordele ved at vælge et DB stoker. Et DB Stoker er langt billigere i drift end opvarmning med olie, el m.m. Det er let at passe et stokerfyr og de nye tekniske stokeranlæg passer næsten sig selv. Der skal bare lige fjernes aske en gang i mellem og fyldes brændsel på. Bor man et sted, hvor der ikke er mulighed for tilslutning til centralvarme, er det især fordelagtigt med et stokerfyr eller brændefyr som nogle også kalder et stokerfyr.

Har man let adgang til træ, træflis eller måske korn, bør man vælge et DB stoker. Der er en ret stor økonomisk gevinst i at skifte fra et ældre oliefyr eller opvarmning på el og til et fastbrændselsfyr. Ud over en mærkbar stor besparelse hver måned, kan man glæde sig over, at det er langt mere miljøvenligt med en højeffektiv stoker end et gammelt oliefyr.

En lille ulempe ved stokerfyr. Der skal være plads til opbevaring af brændsel hvad enten man fyrer med korn, flis eller træpiller. Selve fyret fylder ikke meget.

 

Størrelse på stoker til en almindelig husstand

For at få den mest optimale forbrænding og stadigvæk få dækket varmebehovet, er det vigtigt at vælge et stokerfyr der passer til det varmebehov man har. Er stokerfyret for stort, kan det give en dårlig forbrænding hvis det ikke bliver udnyttet effektivt nok. Det giver øget forbrug af brændsel.

Det er faktisk bedre at vælge et stokerfyr som er lige lille nok. På den måde bliver forbrændingen mere optimal.

Er du i tvivl så tøv ikke med at ringe. Vi hjælper altid med at finde frem til den bedste og billigste løsning for vores kunder. Det giver tilfredshed med en høj service og rigtig god omtale.

 

Energitilskud til nyt DB stokerfyr – Ja tak!

Der er mulighed for ekstra energitilskud ved køb af nyt DB stokerfyr hos Hedestoker. Ring eller send os en mail og vi hjælper gerne med at beregne dit Energitilskud.

Energitilskuddet afhænger af flere ting og beregningen foretages på baggrund af den opvarmningsform, som du bruger i dag. Årgang og forbrug på det gamle anlæg samt mange flere ting spiller ind. Jo flere oplysninger vi får – jo bedre kan vi beregne det korrekte energitilskud til dig.

Læs evt. mere under ”Ekstra Energitilskud”

 

Opnå en stor årlig besparelse

Fyrring med træpiller kan give en effektiv besparelse på op til 40-60 % set i forhold til opvarmning med olie!

 

Stokerforum

Stokerforum som Stokerpro.dk eller stokerforum.dk er stoker forum for alle, der har interesse i stokerfyr/fastbrændselsfyr og som gerne vil opnå mere viden samt dele deres erfaringer.

I disse stokerforum er det muligt at stille spørgsmål til andre private ejere af et stokerfyr/fastbrændselsfyr som f.eks DB-Stoker og få deres uforbeholden mening om f.eks. træpiller kvalitet, fyring med træ i træfyr eller lignende. Disse forum er ikke styrede af bestemt firmaer og omhandler en viden om de fleste typer fastbrændselskedel m.v. Her diskuteres  priser og der fremlægges forskellige stokerfyr test.

Der er rig mulighed for at spørge ind til de forskellige typer stokerfyr som Twinheat, Bram stoker, Reka Stoker samt stort set alle typer af pillebrænder. Der er mange indlæg om kombifyr piller og træpiller og om der bliver også delt man har fået en god/dårlig service ved f.eks. VVS eksperten eller om den super gode service vi giver ved Hedestoker.

Selvfølgelig er det vigtigt at have in mente, at det er private forbrugere, som nødvendigvis ikke har en faglig viden bag sig, men selv har opnået deres viden ud fra personlige erfaringer.

 

Derfor skal du købe et DB stoker hos Hedestoker.dk

Du får selvfølgelig:

 • Komplet vejledning i DB stokerfyr
 • Professionel rådgivning
 • Prisgaranti på alle vores varer

Få komplet vejledning og professionel rådgivning når du køber dit stokerfyr hos Hedestoker. Spar mange penge på varmeregningen og skift fra olie til træpiller eller andre CO2-neutrale brændsler. Godkendt efter ny krav - 1/7 2013 DS/EN303-5 EU-norm Stokerfyr til flis, brænde, korn, træpiller og meget mere. Nu også super effektiv til sommerbrug med automatisk tænding! 

Det giver glade og tilfredse kunder!

 

Har du spørgsmål vedrørende DB stokerfyr eller andre af vores varer, så send os en mail eller ring! Vi har altid faguddannet personale der er klar til at rådgive og servicere alle vores kunder. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70