Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælper dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
BlackStar kedler

Bedste kedel til træpillefyr. Det er efterhånden gået op for rigtig mange, at et træpillefyr er en virkelig god, effektiv og meget besparende løsning, hvor der også er tænkt på miljørigtig opvarmning. Træpiller er CO2 neutral biobrændsel. Med de kedler hvorpå brænderen monteres i dag, er det nu let at finde plads til et pillefyr. En Blackstar kedel er en kompakt kedel, som ikke fylder mere end f.eks. en almindelig oliekedel.


 
Black Star S kedel - (10-16 kw) (Med selvrensende røgkøler) (uden tilskud)


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
210003ut Black Star S kedel - (10-16 kw) (uden tilskud) Ikke oplyst
7.899,00
Køb
    
 
BlackStar S løs kedel til pillefyr - (10-16 kw) (Ny model BS1016)


4 træks kedel til pillefyr med hul i begge sider. Med automatisk rens af røg køler, via gearmotor.

Kedlen er konstrueret med lodrette røg-slag, det sikre en effektiv køling af røg gaserne, desuden er designet utrolig rengørings venligt, og...Mulighed for tilskudForventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?VVS nr.Type u/ tilskud m/ tilskud
L
210003 Black Star S kedel - (10-16 kw) (Med selvrensende røgkøler) 9.995,00
7.995,00
Køb
    
 

Hvorfor vælge Blackstar kedler

Blackstar BS er en højeffektiv kedelserie. Den er enkel, fylder ikke meget og den lodrette røgtrækskanal sikrer en meget høj udnyttelse af røggasserne. Virkningsgrad omkring 93 % gør den til en af de bedste kedler på markedet i dag. Kedlens konstruktion gør, at kedlen er hurtig og let at rense.

Du skal købe kedler fra Blackstar, hvis du går ind for Energirigtig opvarmning og billig opvarmning. Backstar med automatisk rens er standard ved levering af kedlen samt en stor 20 L askeskuffe. Med denne store askeskuffe går der nu endnu længere tid mellem rensningsintervallerne. Der skal typisk tømmes askeskuffe mellem 2 og 3 tons piller. Renseaggregatet i kedlerne holder automatisk røgkanalerne rene. Herved kan du helt undgå, at du selv skal foretage en manuel rengøring af røgkanaler, som er endnu en kæmpe stor fordel ved kedlen.

 

Blackstar kedel test

Blackstar BS serien er blevet testet og har i Miljø & Energi opnået AA.
Kilde:Dansk teknologisk Institut.

 

Blackstar kedel til pillefyr

Der har været flere forskellige størrelser kedler fra BS, men nu bliver der kun lavet en

 

Hvilken kedel størrelse skal jeg vælge?

Køb en billig Blackstar kedel og få hjælp til at vælge den rigtige størrelse kedel til dit hus. Det er vigtigt med den rigtige kedelstørrelse, for at få den mest optimale forbrænding. Derved opnår man også størst mulig økonomisk besparelse og det gør jo ikke noget, at det bliver rigtig billig opvarmning. Kedel og pillebrænder skal passe sammen og passe til det hus, værksted eller lignende, der skal opvarmes.

 

Montering af Blackstar kedel

Monteringen af Blackstar kedel bør foretages af autoriseret installatører. Blackstar pillefyr indstilling bør ligeledes foretages af autoriseret installatør for at opretholde optimal effekt og garanti. 

 

Blackstar manual

Blackstar pillefyr manual til blandt andet blackstar 10 kw, black star 30 kw samt alle de andre kan rekvireres. Det er også muligt at rekvirere datablade, bruger og monteringsvejledninger under de enkelte produkter, hvis du ønsker at læse mere. 

 

Blackstar reservedele

Vi forhandler alt i reservedele til Blackstar og vi har prisgaranti, som sikrer dig billige reservedele til pillefyr og kedler. Kan du ikke finde de bilige reservedele til Blackstar online på Hedestoker.dk som du står og mangler, kan du eventuelt søge reservedelen frem ved at skrive navnet på den ønskede reservedel i søgefeltet øverst på siden i online shoppen. Tag kontakt til vores super gode support, hvis du ikke finder det ønskede, så hjælper vi dig personligt med at finde reservedelen.

 

Tilbehør til Blackstar:

Blackstar træpiller: Vi forhandler super gode træpiller fra Greenwood, som er kvalitets træpiller til mindre pillefyr og ovne. Greenwood træpiller har et askesmeltepunkt på 1.500 – 1.550° C hvilket sikrer, at der ikke dannes slagger. Træpillerne er særdeles velegnet til Blackstar.

Blackstar laver også pillefyr - prøv lige at se det nye Blackstar+ pillefyr

Hos Hedestoker er du garanteret en billig Blackstar kedel. Prisgaranti sikrer dig det bedste tilbud på Blackstar. Køb BS kedel hos Hedestoker og vi garanterer dig en god handel med den bedste service.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70