Hedestoker ApS
 Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Trækregulator

Har du svært ved at styre temperaturen på din fastbrændselskedel? Få styr på temperaturen med en ESBE Trækregulator og opnå den bedste forbrænding. Det kan spare dig for mange penge og tid, at dit fyr kører helt optimalt. Med en ren og god forbrænding mindskes tilsodning af kedel og brændslet udnyttes optimalt.


 


Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Esbe

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
482160106 Trækregulator - 35-95 °C - 3/4" (ATA 20) 761,25
281,25
Køb
    
 

ESBE Trækregulator kan spare dig for både tid og penge. 

Trækregulator til kedel funktion

Trækregulatorer til kedler har den funktion, at det er en slags styreenhed, der regulerer kedeltemperaturen ved at styre lufttilførslen i kedlen. Det er enkelt og let og uden hokus pokus. Trækregulatoren er en termostatisk ekspanderende styreenhed og med et føleelement, der registrerer kedeltemperaturen og regulerer forbrændingsluften herefter således, at temperaturen altid er optimal i kedlen. 

Dette giver en bedre og mere stabil forbrænding. Jo bedre forbrænding i fastbrændselskedlen, jo mindre tilsodning og rengøring samt bedre udnyttelse af brændslet. 

Er du i tvivl om noget vedrørende trækregulatorer til kedler eller lign., så ring eller send os en mail og vi hjælper med at finde svarene til dig.

 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70