Hedestoker ApS
 Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrevHedestoker søger vvs montør til montering af pillefyr

9. januar 2014

Hedestoker søger vvs montør til montering af pillefyr

Vi er et team af engagerede medarbejdere, med en uformel og frisk dagligdag i et til tider hektisk miljø. Vores dagligdag består primært i at sælge og servicere private og erhverv i forbindelse med køb i vores webshop.

Vi søger en uddannet vvs montør der skal stå montering, servicering og installation af vores træpillefyr.  Du kommer til at have ansvaret for dine egne opgaver, og vil tilrettelægge din egen dag så det er vigtigt at du er struktureret og har gode planlægningsevner.

Da din primære opgave vil være montering af Scotte og Pellux pillefyr over hele landet og det er selvfølgelig en fordel hvis du har erfaring med pillefyr, men intet krav. Vi står for fuld oplæring!

Udover monterings opgaver vil du komme til at køre service til vores kunder ved behov, samt yde telefonisk eller on-site rådgivning og servicering i forbindelse med salg. Der kan desuden forekomme forfaldent arbejde i virksomheden og på lageret.

Hos Hedestoker lever vi af den gode service – vores kunder kender os for Danmarks Bedste Kundeservice, så det er afgørende at du er udadvendt, venlig, præsentabel og yderst serviceminded.

Vi tilbyder en afvekslende dagligdag med masser af spændende opgaver, god fast løn med pension, samt servicebil.

Vi glæder os til at høre fra dig, og har du spørgsmål til stillingen eller vil du bare gerne vide lidt mere om hvem vi er, er du altid velkommen til at ringe til Allan – tlf. 96 92 10 90.

De bedste hilsner

Allan M. Nielsen

Hedestoker.dk

 


TILBAGE
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70