Hedestoker ApS
 


Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Havepejse

Smukke og stilrene havepejse og pizzaovne til alle typer af haver. Forlæng sommeren i haven med en smuk havepejs. Havepejse kan både fås som et smukt udekøkken, havegrill eller bare til at skabe en dejlig varme på terrassen. 


 

Smukke havepejse med mange funktioner

Elsker I også bare at sidde ude på terrassen og nyde de hyggelige sommeraftner og kunne i godt tænke jer at forlænge sommeren til langt hen på efteråret? Så er en udepejs lige noget for Jer. Med en pejs på terrassen eller i en hyggelig krog af haven, bliver alting bare lidt hyggeligere. Brug den f.eks. som udekøkken eller som grill og tilbered maden i haven, mens ungerne leger eller gæsterne summer rundt. Den smukke terrassepejs kan også bruges som en eksklusiv og smuk terrassevarmer og med de mange funktioner, er den også velegnet som et lækkert bålsted, hvor ungerne kan lave snobrød i haven, alt imens i nyder varmen og synet af levende og knitrende ild, som præsenterer sig smukt i de naturlige havepejse. 

 

Trænger din terrasse til en ny pejs – se det flotte udvalg online her!

At lave mad og være samlet i haven er blevet mere og mere populært. Vi laver smukke terrasser og udestuer for at få mest muligt ud af de solskinstimer vi har i Danmark. Det at hyggeligt at lave mad mens ungerne leger ved siden af ude i haven ikke kun om sommeren, men også i foråret og efteråret. Kvalitetstid sammen med familien er noget vi prioritere mere og mere i vores travle hverdag og hvorfor ikke få det praktiske overstået på en sjov og hyggelig måde f.eks. med madlavning udendørs. Det er kun et spørgsmål om den rette påklædning. Spring ud i haven og fyr op i pejsen.

 

Hvilken pejs skal jeg vælge

På Hedestoker.dk finder du et stort og flot udvalg af Nexø Pejse, som er originale pejse lavet i de bedste materialer. De forskellige modeller og funktioner har stort set ingen begrænsning og her kan du finde lige netop den pejs til haven, som du har brug for. Ønsker du et smukt udekøkken, havepejs med grill eller den smukkeste terrassevarmer eller bålsted, så har vi det hele. Pejsene er vejrbestandige og de rustikke havepejse kan sagtens stå ude hele året rundt. Det er fantastisk hyggeligt at lave snobrød i haven, også i december måned. 

Der findes mange forskellige udepejse til haven. Der er f.eks. byg selv havepejse, mexicanske havepejse, havepejse i ler, i beton, havepejs i sten eller støbejern. Nogle vælger også at lave en hjemmebygget havepejs, men ingen af disse er så lækre som en havepejs fra Nexø.

Vi har prisgaranti på vores pejse, så hvis du ser samme model billige andre steder i DK hos havepejs forhandlere så matcher vi prisen. Går du og overvejer om du kan spare penge ved at finde en billig brugt havepejs på dba, så være opmærksom på, om pejsen er sikker nok og om den overhovedet vil være egnet til flytning. Kig grundigt efter brud eller revner. Billige pejse der sælges på dba, gul og gratis, er måske slet ikke vejegnet til brug længere. Det kan nok bedre svare sig at kigge efter en billig havepejs tilbud.

 

Hvad er bedst at fyre med i en udendørs havepejs

Udepejse fra Nexø er beregnet til fyring med træ og trækul. Dette gør pejsen velegnet både som bålsted og som udekøkken. Kvaliteten af træet eller trækullet som der fyres med, har selvfølgelig betydning for effekten af varmen ligesom ved fyring i en almindelig pejs eller brændeovn Vores store udvalg af Nexø pejse gør det muligt at vælge lige netop den model, som du har behov for til at forskønne din have eller terrasse hvad enten du er ude efter en enkel og smuk terrassepejs eller en fantastisk flot ovn eller grill til dit udekøkken. Blandt vores mange modeller af Nexø pejse, er muligt at vælge en Nexø pejs med anretterbord, som er smukt tilpasset designet og som gør udekøkkenet mere funktionelt. 

 

Tilbehør til havepejse

Vi har et stort udvalg af tilbehør til pejs i haven, tilbehør til brændeovn, skorsten til brændeovn, skorsten til pejs og udepejs samt meget andet tilbehør. Du finder det alt sammen online hos Hedestoker.

Vi har fagfolk med den rette erfaring til at hjælpe dig ved eventuelle spørgsmål og sparring. Det er vigtigt for os, at du får det rigtige produkt med hjem, så du får mest glæde og den bedste udnyttelse af dit køb.

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70