Hedestoker ApS
 Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrevENERGITILSKUD HEDESTOKER

Er dit gamle fyr for dyrt?
Er du også træt af de stigende energipriser, og er varmeregningen et af de steder du godt kunne tænke dig at spare? Mange af de gamle brændekedler og fyr er i dag ikke særlige effektive, de udnytter ikke brændslet optimalt, og samtidig bliver de dyrere og dyrere at vedligeholde og reparere.

Med muligheden for at få tilskud når du laver en energirenovering i dit hjem, det er nu særdeles attraktivt at skifte det gamle oliefyr/stoker/brændekedel ud til et nyt og effektivt pillefyr, stokerfyr eller brændekedel.

De danske energiselskaber har forpligtet sig til at nedbringe Danmarks Co2-udslip, og derfor tilbyder de nu tilskud til boligejere der ønsker at foretage en energirenovering af deres hjem.  Så udover at spare penge på din varmeregning er du også med til at nedbringe det samlede Co2-forbrug samt forbedre vores miljø og natur.  

Få tilskud på 2.000 kr eller mere når du handler hos Hedestoker – vi hjælper med ansøgningen!
I samarbejde med Hedestoker får du tilskud på mindst 2.000 kr. når du køber et nyt pillefyr eller brændekedel hos os.

For at få tilskud skal følgende krav være opfyldt:

Gælder kun privat.

Gælder kun helårsbeboelse – dog også sommerhus hvis det i BBR har status af helårsbeboelse

Der skal skiftes fra en fast permanent opvarmningskilde, som har været installeret i boligen i mindst 12 mdr.

Der gives kun tilskud til udskiftning fra en eksisterende varmekilde til en ny varmekilde, dvs. den må ikke være brugt andre steder

Man kan ikke sætte en "ny" gammel varmekilde ind, eks. udskifte et gammelt oliefyr med en 3 år gammel biokedel

Der gives kun tilskud til udskiftning af hele varmekilden.

Der gives ikke tilskud til en ny varmekilde i forbindelse med ombygning hvis boligens BBR-areal udvides

Den nye varmekilde skal opfylde kravene i BR10

Varmekilden skal være købt hos Hedestoker ApS

Sådan får du tilskud på udskiftning af fyr? 
Når du har besluttet at skifte din gamle varmekilde ud med et pillefyr eller brændekedel feks. Scotte, Woody  eller Atmos brændekedel fra Hedestoker udfylder du ansøningenher på hjemmesiden.

 

Der er link på samtlige tilskudsberettigede varer så du nemt kan komme videre. Udfyld ansøgningen som beskrevet og send den til os.

NB! Du kan nu færdiggøre din ordre på det nye pillefyr eller fastbrændselkedel og således være sikker på at du som minimum opnår 2.000 kr i tilskud, er den beregnede tilskud strørre en 2000,- kr udbetales de, eller fratrækkes din ordrebeløb når vi hæver beløbet.

Når din ansøgning er sendt til Hedestoker med oplysninger om din eksisterende varmekilde samt valg af ny, bliver der foretaget en beregning på den forventede besparelse i kWh, og på baggrund af denne bliver dit tilskud beregnet.

Hedestoker ApS har en aftale med Verdo Go Green A/S om energiselskabernes energisparindsats. Ved accept af dette tilbud giver du Verdo Go Green A/S lov til at registrere eventuelle energiforbedringer. Hvis det projekt, du får udført, fører til en energibesparelse, som kan registreres jf. energiselskabernes energispareindsats, får du udbetalt tilskud. Tilskuddet udgør 25 øre pr. sparet kWh. Tilskud udbetales af Hedestoker ApS direkte til dig som slutkunde/ejer. Der foregår ingen økonomisk afregning mellem Verdo Go Green og kunden. Ved accept af dette tilbud bekræfter du, at der ikke endnu er indgået bindende aftale om køb af udstyr eller igangsættelse af projektet, samt at der må foretages stikprøvekontrol af de omfattede energispareprojekter. På www.verdo.dk/energispareindsats finder du en oversigt over de energiselskaber, som Verdo Go Green A/S overdrager energibesparelserne til.

 Derfor skal du skifte dit gamle fyr nu!

En forældet varmekilde er dyr i vedligehold

En forældet varmekilde udnytter ikke brændslet optimalt

Du sparer penge på varmeregningen

Du reducerer dit Co2 udslip og bidrager til et sundere miljø

Du får en del af dine omkostninger dækket af energispare-tilskuddet

Vigtig information!

Vi gør opmærksom på at det KUN er muligt at søge tilskud én gang per anlægs-projekt. Dvs. det er ikke muligt at søge tilskud til et fyr du har købt hos Hedestoker, andre steder.

NB! I Det beregnede energitilskud kan udgøre mindre end 2.000 kr. I disse tilfælde vil Hedestoker supplere op således at du altid er sikret minimum tilskud på 2.000 kr.

 

Obs. For at tilskuddet kan realiseres skal vi senest 4 uger efter du har modtaget dit nye fyr have et billede til dokumentation der viser at dit nye fyr er monteret på adressen, billedet kan sendes på mail til salg@hedestoker.dk, modtager vi ikke et billede fra dig har vi ret til at opkræve energitilskuddet tilbagebetalt.


TILBAGE
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70