Hedestoker ApS
 


Kategorier
Lagersalg / Tilbud
Reparation og Servicebesøg
Pillefyr inkl. montering
Pillefyr
Brændekedler
Atmos fastbrændselkedler
Attack brændekedler
Akkumuleringstanke
Træpilleovne
Havepejse
Brændeovns-tilbehør
Kedel-tilbehør
Ildfaste sten & plader
Røgrør
Beholder og Tanke
Pillefyrs dele
Skorstene
Solvarme Vakuumrør
Solvarme - Flade solfanger
Gulvvarme
Skjulte rørpaneler
Radiator
Kalorifere
Veksler
Varmtvandsbeholder
Kuglehaner & Ventiler
Fittings
Rør
Fjernvarmerør korrugeret
Fjernvarmerør
Kloakrør & fittings
VVS artikler - Diverse
Isoleringsmaterialer
Udlejning

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Status på dine ordre
»
Ekstra energitilskud
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev
Brændekedler

Køb din brændekedel hos Hedestoker - og få den bedste rådgivning og service med i handlen

Stort udvalg af fastbrændselskedler i høj kvalitet. Hos os finder du altid et bredt udvalg af billig vvs og brændekedler.  Vi har effektive brændekedler med høj virkningsgrad og med mulighed for anvendelse af mange typer brændsler. Alle kedler er godkendte efter EU Norm 303-5

Atmos fastbrændselkedler
Atmos fastbrændselkedler
Attack brændekedler
Attack brændekedler
Akkumuleringstanke
Akkumuleringstanke
 
 

Kvalitets brændekedler for en mere miljøvenlig opvarmning

Overvejer du at skifte dit gamle oliefyr ud med en top moderne brændekedel? Der er mange penge at spare på dine varmeudgifter ved at installere en ny brændekedel og skrotte dit gamle fyringsanlæg. Der er stadigvæk mulighed for tilskud til enerfiforbedringer af din bolig. Hos Hedestoker forhandler vi kun godkendte brændekedler.

En brændekedel går i daglig tale også under navne som brændefyr, fastbrændselskedel, fastbrændselsfyr, træfyr og sikkert flere. Der menes det samme, men det kan være forvirrende, når der somme tider står fastbrændselskedel og andre gange bare brændefyr.

Når du skal vælge en ny varmekilde til din bolig, er det vigtig, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad der vil passe til dig. Vil du fyre med fastbrændsel og derved investere i en fastbrændselskedel? Er det et stort areal der skal opvarmes eller er en lille brændekedel mere effektiv i dit tilfælde!

 

Vi forhandler:

  • Atmos fastbrændselskedler
  • Attack fastbrændselskedler
  • Akkumuleringstanke

 

Installation

Når du køber en brændekedel hos Hedestoker, er vi selvfølgelig behjælpelige med rådgivning vedrørende installationen. Vi har uddannede teknikere i virksomheden og det er muligt, at få en tekniker hjem til dig, som kender anlægget (din nye fastbrændselskedel) og installationen heraf. Det er altid en god ide, at få en grundig instruktion i sit nye kedel, men også at få startet og indstillet fastbrændselsfyret helt optimalt første gang det skal i brug.

 

Professionel rådgivning

Hos Hedestoker sætter vi os grundigt ind i dit behov når du skal vælge din fremtidige varmeløsning og vi beregner gerne den meste økonomiske løsning i netop dit tilfælde. Vi anbefaler, at man får professionel rådgivning inden man køber ny brændekedel, hvis man ikke har erfaringer indenfor fastbrændselskedler. Vi har mange års erfaring og vi hjælper gerne med at finde den bedste kedel til dit behov. 

Du får altid en professionel vejledning, når du handler fastbrændselskedler hos Hedestoker. Vi leverer rundt i hele landet med mulighed for besøg af tekniker. Køb billigt og professionelt hos Hedestoker og få en driftsikker brændekedel med stort brændkammer. Vi tilbyder også servicebesøg til fastbrændselskeder. Et årligt tjekup kan meget anbefales for at din kedel altid kører mest økonimisk og brænder optimalt.

 

Godkendte brændekedler

Alle vores brændekedler er godkendte i henhold til EU-regler. Vi forhandler kun de bedste kvalitets kedler samt akkumuleringstanke.

 

Brændekedler dimensionering

 

Der findes flere forskellige mærker og typer af brændekedler. Din kommende brændekedel skal passer præcist til dit behov, og det hjælper vi gerne med at finde ud af. Om det er en Alcon brændekedel, Baxi brændekedel, Vølund brændekedel, Tasso brændekedel, brændekedel med buffertank, støbejerns brændekedel osv., så er det meget vigtig, at dit kommende anlæg lever op til dine forventninger så du bliver tilfreds. 

 

Test af brændekedler

Teknologisk institut tester løbende alle fastbrændselskedler for at overvåge, om de lever op til EU-standard. En brændekedel test sikrer at, der er tale om et godkendt anlæg, som opfylder krav til virkningsrad pr. 1. juli 2013 samt krav til sikkerhed pr. 1. juli 2014. Dette er en sikkerhed for både forhandler og forbruger. 

 

Tilskud til en ny brændekedel

Det er muligt at få mindst 2000,00 kr. i energitilskud, når man køber en ny brændekedel. Udover at du sparer penge ved at skifte dit gamle fyr ud med et mere energirigtigt anlæg, hvor du sparer mange penge på det daglige forbrug, har du nu også mulighed for at benytte dig af statens energitilskud. Kontakt os hvis du har brug for yderligere oplysninger vedrørende tilskuddet. 

 

Skrotningsordning

Står du nu og skal af med dit gamle brugte fastbrændselsfyr/brændekedel, så vær opmærksom på, at skrotningsordningen vedrørende oliefyr og brændekedler ikke længere er gældende. Tidligere var det muligt at benytte skrotningsordning for skrotning af brændekedler. Den er desværre ikke gældende længere og udløb med udgangen af december 2014. Til gengæld kan det være muligt at opnå et større tilskud en de 2000 kr. Udskifter man f.eks. et gammel halmfyr, koksfyr og lignende til en mere energibesparende løsning, kan det i flere tilfælde udløse et større tilskud. Kontakt os hvis du er i tvivl om hvor meget det har af betydning i dit tilfælde. 

 

Brugte brændekedler

Går du og overvejer at købe en brugt fastbrændselskedel til billige penge, så skal du være meget opmærksom på om der findes en godkendt prøvningsattest på fastbrændselskedlen. Hvis det ikke er muligt at fremskaffe en godkendt prøvningsattest på varmeanlægget, vil det højest sandsynligt ikke blive godkendt af din lokale skorstensfejer. Den anden vej rundt, hvis du overvejer at sælge din gamle brugte kedel, skal du også være opmærksom på, om kedlen overhovedet kan godkendes ved ny-installation. Det kan den højest sandsynligt ikke ifølge de for nuværende gældende EU-regler. Det kan blive en dyr fornøjelse at købe billige brændekedler og rigtig surt, hvis anlægget efterfølgende slet ikke må sættes op.

 

Priser brændekedler

Vi har udvalgt nogle særlige mærker vi fører. Disse brændekedler har vi udvalgt fordi at vi synes de kvalitetrsmæssigt og økonomisk er de bedste kedler. Vi har desuden prisgaranti på vores fastbrændselskedler. Dette er med til at sikre dig, at du kan stole på os og på vores priser. Vi har løbende tilbud fastbrændselskedler samt løbende kampagner, så følg med på vores hjemmeside. 

Hvis du har nogle spørgsmål, er vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig med at finde den helt rigtige varmekilde til den helt rigtige pris.

Vi tales ved!

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Granlyvej 4
7480 Vildbjerg
Cvr. nr: 34 60 73 70