Hedestoker ApS
 Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Glasrens, Sod- & universalrens

Glasrens - Sod - Universalrens - Afsodningsmiddel - Stenolie. Rengør let og hurtigt brændeovnslåger med ultra effektiv glasrens specialfremstillet til rengøring af brændeovnslåger. Se vores udvalg af sodrens, universalrens, afsodningsmiddel og stenolie. Vi har alle plejeprodukter til din brændeovn som let, effektivt men skånsomt rengører og plejer. 


 


Effektiv glansrenser. Nu kan man let rense tilsodet glas i brændeovnen uden brug af vand. Denne nye effektive glasrenser renser let det tilsodede glas og gør glasset  klar igen.

Det er uundgåeligt at glasset i brændeovnen sommetider soder til, hvis der har v&...

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Glasrenser

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
43110 Glasrenser Ikke oplyst
55,00
Køb
    
 


Ny ultra effektiv brændeovns glasrens. Velkendt kvalitet fra Delta Kemi i en flot sort sprayflaske med børnesikring indhold 500ml.

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Glasrens

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
43102 Glasrens flaske á 500ml Ikke oplyst
55,00
Køb
    
 

Effektiv rens til brændeovnslåger

Meget effektiv og skånsom afrensning og rengøring af brændeovne og pejse. Køb vores bedste glasrens fra Delta Kemi, der hurtigt og effektivt fjerner sod på glaslåger samt lægger en fin beskyttende hinde, der modvirker hurtig tilsodning igen. 


Brug glasrenser svamp til at fjerne sod

Den lille effektive glasrenser svamp fjerner skånsomt de ofte meget fastsiddende sodpartikler med lethed. Bestil rengøringssvampen i dag og få leveret i løbet af meget få dage. 


Fjern sod hurtigt og effektivt

Sod og og universalrenser er et effektivt rengøringsmiddel til afvaskning af sod. Det kan være, at der efterhånden er blevet lidt mørkt omkring brændeovnen. Her er sod og universalrenser meget effektiv til afvaskning af sod på både mursten samt på malede vægge. Dette er ofte især nødvendigt hvis man har en åben pejs. 

Ud over at sod og universalrens er god til afvaskning af sod m.m., er den også meget effektiv til afvaskning og rensning af træværk før evt. malerarbejde påbegyndes. Den har samme gode virkning som den velkendte grundrens men er også yderst egnet til afvaskning af sod. 


Nyttige tips til lettere rengøring af brændeovne og pejse

Husk, al rengøring og rens af brændeovne og pejse er bedst at foretage når brændovnen eller pejsen er kolde.

Lille tip: Hvis glaslågen i brændeovnen ofte soder meget til tyder det på, at forbrændingstemperaturen er for lav eller at man ikke får brugt luftventilerne helt korrekt. Hvis du er i tvivl om hvorfor din låge på brændeovn soder helt til, så send os en mail eller fang os på facebook og vi vender tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70