Hedestoker ApS
 

Telefon nummer
Har du brug for hjælp, vi sidder klar til klokken 16:00
96921090

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Askesuger

Effektiv askestøvsuger til tømning af aske i brændeovn, pejs, pilleovn, pillefyr, brændefyr, fastbrændselskedler m.m. Kraftig askestøvsuger med motor til hurtig og effektiv rengøring. 

 


 


 Handy støvsuger med filterrengøringsfunktion, incl. fladt mundstykke + børste, vægt: 3,5kg 1200W motor, 6L beholder, 5m ledning, bæresstrop

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage


PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


FOX støvsuger

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
50160 FOX støvsuger Ikke oplyst
700,00
Køb
L
50161 Filter til FOX støvsuger Ikke oplyst
150,00
Køb
L
50162 Filterramme til FOX støvsuger - Reservedel Ikke oplyst
37,50
Køb
L
50163 Børste til FOX støvsuger Ikke oplyst
107,50
Køb
    
 


Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage


PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Filter til FOX støvsuger

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
50161 Filter til FOX støvsuger Ikke oplyst
150,00
Køb
    
 


Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage


PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Askesuger med motor

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98170 Askesuger med motor 625,00
499,00
Køb
L
98171 Filter til askesuger med motor Ikke oplyst
59,00
Køb
    
 

Hvem vil ikke gerne slippe for besværet og støvet der altid er ved at rengøre brændeovn, pejs, pilleovn og lignende. Med en effektiv askestøvsuger kan du minimere støv svineriet rigtig meget og praktisk talt helt undgå det.

 

Fjern aske let og med minimalt støvudslip

Askestøvsugeren suger let og ubesværet alt askeaffald fra træ. Det vil sige, at den effektivt tager afbrændt træ fra brændeovnen og træpiller fra pilleovn/pillefyr. Dermed er du fri for at skovle og grave, samt slæbe askeskuffen igennem hele huset. Du tager blot askestøvsugeren og sætter stikket i kontakten og suger løs. Lettere bliver det ikke og samtidig har du minimeret risikoen for at det støver under rengøring.

 

Askesuger test

Der er lavet rigtig mange test baseret på de forskellige typer der findes på det danske marked. Når man laver en test på en askestøvsuger, læggers der vægt på hvor kraftigt den suger samt om det støver meget imens. Resultaterne viser generelt det samme. Man får det man betaler for. Man kan ikke forvente, at den billigste og den dyreste kan helt det samme.

 

Askesuger med motor

Når man skal ud og have en ny askesuger, vil man se, at der både finde en askestøvsuger med motor og uden motor. Det er en smagssag hvad man helst vil have. Vælger man en uden motor, er det meningen, at den skal kobles på en anden støvsuger. Det er der både fordele og ulemper ved. Fordelen er at man sparer en smule penge, men langt de fleste foretrækker en askesuger med motor, der er beregnet til at fjerne aske og som kun skal bruge til dette.

 

Askesuger til pillefyr

Vi anbefaler at købe en askestøvsuger med motor, som er den bedste askestøvsuger til rengøring af pillefyr m.m. En askesuger kan sagtens både bruges som askesuger til pillefyr, askesuger til pilleovn samt til brændeovn, pejs, stoker osv. Det er vigtigt, at der er god sugekraft i askesugeren, så man hurtigt og let får tømt asken væk uden at støvet kommer til at hvirvle rundt i luften.

 

Rengøring af askestøvsuger

Askestøvsugeren tømmes regelmæssig eller ved behov. Det er som sådan ikke nødvendigt at rengøre askesugere. Det er lidt det samme som ved en almindelig støvsuger, hvor man tørre overfladen af med en hårdt opvredet klud og ellers skifter filter ved behov.

 

Filter til askesuger

Det er vigtigt at følge de vejledende forskrifter i forbindelse med regelmæssig skiftning af filter i en askestøvsuger. Hvis man følger disse, har man en god askesuger der kan holde i mange år.

 

Hos Hedestoker.dk har vi altid en meget kort og hurtig leveringstid. Står du og mangler en askesuger lige nu, så skynd dig at bestille en online med det samme og vi kan levere indenfor meget få dage. 

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90
Fax. 96 92 10 89
Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70