Hedestoker ApS
Sådan påvirker Corona virus Hedestoker og vores kunder. Tryk her.
Hedestoker ApS
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Hedestoker ApS

HT 500 - App-styret termostat med skærm til Langå pilleovn/pillefyr

HT 500 - App-styret termostat med skærm til Langå pilleovn/pillefyr
HT 500 - App-styret termostat med skærm til Langå pilleovn/pillefyr

HT 500 App-styret termostat m/skærm til Langå pillefyr og pilleovne

Spar penge ved at få en mere intelligent styring af varmen. HT 500 passer til alle Langå pilleovne og Langå pillefyr. Via denne smarte app-styring, kan du nu lettere regulere temperaturen og fremover spare mange penge på din varmeregning.  

Fordele:

  • Intelligent termostat til styring af temperatur
  • Kan betjenes direkte fra smartphone/tablet
  • Nem installation/tilslutning
  • Intelligente programmer
  • Kompatible med IOS og Android
  • Overskuelig skærm der giver godt overblik
  • Der kan laves individuelle programmer

Data:

  • Tilslutning til stikkontakt eller batterier

Der medfølger:

  • Termostat med skærm og et modem

Beskrivelse:

Fremover kan du nu nemmere nøjes med at fyre, når det er nødvendigt. Den større kontrol over dit forbrug vil kunne ses på dine varmeregninger fremover ved kun at fyre, når det er nødvendigt. Ud over at betjene fra mobiltelefon/tablet, kan HT 500 termostaten med den overskuelige skærm kan også bruges til at ændre temperaturskift, sætte start/stop m.m. Det tager ikke meget mere end 10 minutter at få systemet koblet op og i gang. De mere avancerede indstillinger skal ske via smartphone/tablet i appen. Fra appen bliver det muligt hurtigt at skrue op og ned for varmen, lave ”Søvn mode”, forudindstille ”Home mode” så du ikke behøver at skrue op og ned for temperaturen.

Det mest smart er ”Lokations mode”. Lokations mode er virkelig smart og fungerer ved at man har GPS tændt på mobiltelefonen. Lokations mode registrerer via GPS signalet, at man forlader hjemmet og termostaten sænker automatisk temperaturen, når hjemmet forlades. Det samme sker når man kommer hjem, hvor termostaten automatisk registrerer via GPS signalet, at man er hjemme igen, og så skrues der automatisk op for varmen – helt uden at man behøver at gøre noget. Dette vil også give en mærkbar bespares – fordi man netop undgår at unødig opvarmning.

Det er på ingen måder nødvendigt at have samme temperatur i boligen hele døgnet. Ved at sænke temperaturen om natten samt om dagen når alle er på arbejde eller i skole vil man blive overrasket over, hvor det reelt kan betyde varmeregningen.

Det er let at indstillet de forskellige modes, så de kører automatisk. Det samme gælder, hvis familien skal på ferie. Så kan man trygt og let skrue ned for varmen efter at man har forladt hjemmet,- og igen skrue op for varmen,- når man er på vej hjem fra ferien. Derved kommer man hjem til allerede opvarmet hus. Det er smart, moderne og besparelsen er høj.

Det er muligt at lave individuelle programmer der kan give en yderligere besparelse. Det kan f.eks. være, at du vil have pillefyret til at starte kl. 05 om morgenen og stoppe igen kl. 07 om morgenen. Så har du varmt badevand, uden at fyret skal drifte unødigt hele dagen. Dette er en kæmpe fordel om sommeren, hvor man sjældent opvarmer boligen og hvor fyret kun kører for at lave varmt vand.

Det er desuden muligt at tilslutte flere enheder samt kan man være flere brugere og have sin egen brugerprofil. Har man både pilleovn og pillefyr skal man blot tilkøbe WiFi-system til hver ovn og så kan alle styres via den samme app.

Bemærk: HT 500 kræver internetforbindelse samt router med trådløst internet (Wi-Fi) for at virke.

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L HT500 HT 500 - App-styret termostat med skærm Langå pilleovn/pillefyr Ikke oplyst 1.450,00
VVS nr. HT500
HT 500 - App-styret termostat med skærm Langå pilleovn/pillefyr
L Ikke oplyst 1.450,00
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70