7
Vi er altid klar til at hjælpe Professionel rådgivning Udkørende serviceteam

HT 500 - App-styret termostat med skærm til Langå pilleovn/pillefyr

HT 500 - App-styret termostat med skærm til Langå pilleovn/pillefyr
HT 500 - App-styret termostat med skærm til Langå pilleovn/pillefyr

HT 500 App-styret termostat m/skærm til Langå pillefyr og pilleovne

Spar penge ved at få en mere intelligent styring af varmen. HT 500 passer til alle Langå pilleovne og Langå pillefyr. Via denne smarte app-styring, kan du nu lettere regulere temperaturen og fremover spare mange penge på din varmeregning.  

Fordele

  • Intelligent termostat til styring af temperatur
  • Kan betjenes direkte fra smartphone/tablet
  • Nem installation/tilslutning
  • Intelligente programmer
  • Kompatible med IOS og Android styrestystem
  • Overskuelig skærm der giver godt overblik
  • Der kan laves individuelt tilpassede programmer

Data

  • Tilslutning til stikkontakt eller batterier

Der medfølger:

  • Termostat med skærm og et modem

Beskrivelse:

Fremover kan du nu nemmere nøjes med at fyre, når det er nødvendigt. Overblik go kontrol overforbruget, vil straks kunne ses på dine varmeregninger .Overblik og tilpassede programmer til din husstand vil gøre, at der kun bliver fyret når det er nødvendigt.

Kan betjenes fra mobiltelefon. HT 500 termostaten er hurtigt, at gennemskue og det er nemt at ændre på temperaturen samt skifte indstillinger ved behov.  Første gang systemet skal opstartes tage det ikke mere end 10 inden systemet er oppe og køre. Der er flere modes man kan sætte termostaten på. Lokations mode virker når man har sin GPS tændt på sin mobiltelefon. Så registreres det i appen når man forlader sit hjem hvorved termostaten automatisk sænker temperaturen. Ligeledes sker det modsatte når man kommer hjem. Det bedste af det hele er at man ikke selv skal huske på at gøre noget som helst. Når først det er programmeret, kører det automatisk. Denne indstilling er meget besparende på årsbasis fordi huset ikke opvarmes unødvendigt når man ikke er hjemme. Og man behøver ikke at skal lave forskellige programmer alt efter hvordan ugen ser ud, nej det hele bliver registreret via jeres gps. Det er på ingen måder nødvendigt at have samme temperatur i boligen hele døgnet. Ved at sænke temperaturen om natten samt om dagen når alle er på arbejde eller i skole vil man blive overrasket over, hvor det reelt kan betyde varmeregningen.

Det er forholdsvis nemt og hurtigt at indsitte de forskellige modes, så de kører automatisk. Det samme gælder, hvis familien skal på ferie. Så kan man trygt og let skrue ned for varmen efter at man har forladt hjemmet,- og igen skrue op for varmen,- når man er på vej hjem fra ferien. Derved kommer man hjem til allerede opvarmet hus. Det er smart, moderne og besparelsen er høj.

Udover de forskellige modes man kan vælge, er det muligt at lave individuelle programmer der kan give en yderligere besparelse. Det kan f.eks. være, at du vil have pillefyret til at starte kl. 5 a.m. og så stoppe igen kl. 7 om morgenen. Så har du varmt badevand, uden at fyret skal drifte unødigt hele dagen. Dette er en kæmpe fordel om sommeren, hvor man sjældent opvarmer boligen og hvor fyret kun kører for at lave varmt vand.

Det er desuden muligt at tilslutte flere enheder samt kan man være flere brugere og have sin egen brugerprofil. Har man både pilleovn og pillefyr skal man blot tilkøbe WiFi-system til hver ovn og så kan alle styres via den samme app.

Bemærk: HT 500 kræver internetforbindelse samt router med trådløst internet (Wi-Fi) for at virke.

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

PRISGARANTI - Set billigere?
Del denne vare med andre:

     


VVS nr. Type Vejl. pris Pris inkl. moms
Åbningstider:
Mandag til torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
Lørdag, søndag og
helligdage: Lukket
Hurtige genveje
Salgs- & leveringsbetingelser
Sitemap
Kunde login
Kundeservice
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3, 6920 Videbæk
E-mail: salg@hedestoker.dk
Cvr. nr: 34 60 73 70