Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Artel Petite pilleovn 6 kw - Bordeaux - Inkl. WIFI.


Artel Petite pilleovn 6 kw - Bordeaux - Inkl. WIFI.
Artel Petite pilleovn 6 kw - Bordeaux - Inkl. WIFI.-1 Artel Petite pilleovn 6 kw - Bordeaux - Inkl. WIFI.-2 Artel Petite pilleovn 6 kw - Bordeaux - Inkl. WIFI.-3
Artel Petite pilleovn 6 kw - Bordeaux - Inkl. WIFI.

Bordeaux Mini træpilleovn med indbygget Wi-Fi til både små og store rum, sommerhus m.m. Vægt er kun 45 kg men kvaliteten er fuldstændig den samme som resten af serien fra Artel. Opvarmer let 105 kvm selvfølgelig betinget af isoleringsgrad, placering m.m. Med en virkningsgrad> 93% ser man tydeligt, at denne lille model er effektiv og nyttig uden at fylde ret meget. Den nye smarte Bordeaux farve er for de mere modige – de modige som tør og vil give deres bolig et helt specielt præg. Den mørke røde farve skaber opmærksomhed og er meget flot i kontrasten til flammerne der tydeligt ses, når ovnen er tændt.

 • Wi-Fi
 • Lavt støjniveau
 • Opvarmer 105 kvm
 • Pillebeholder: 11 kg/17 L træpiller
 • Virkningsgrad: 93,4 %
 • Integreret Rudeskyl
 • Lange intervaller mellem rens
 • Støbejernsskål

Ovnen er med Wi-Fi så den kan fjernbetjenes via for eksempel en mobiltelefon. Dette er en meget stor fordel, hvis ovnen skal stå i sommerhuset og man gerne vil have, at huset allerede er varmet godt op inden man ankommer. Vi fortæller gerne mere om hvad der skal til for at bruge Wi-Fi samt de mange andre fordele ved Petite Bordeaux 6 kW.  

Data:

 • Ydelse: 6 kW
 • Mål: H x B X D – 765 X 430 X 430 mm
 • Vægt: 45 kg
 • Røgrør Ø 80 mm lige bagud

Beskrivelse:

Smart lille træpilleovn med støbejernsskål, god størrelse pillebeholder på 17 L samt rudeskyl der holder ruden automatisk ren når ovnen kører godt. Den har en fin størrelse til mindre rum, sommerhuse samt rum hvor der er en lav loftshøjde. Driften er særdeles økonomisk og det samme er forbrændingen, som er CO2 neutral og derved mere skånsom for miljøet. En anden kæmpe fordel ved serien Petite er støjniveauet, som er særdeles lavt.

Rengøring og tømning:

Rengøring og tømning foregår efter behov. Henter man appen til sin smartphone, fortæller ovnen dig helt automatisk hvornår der skal rengøres eller fyldes piller på. Nemmere bliver det faktisk ikke. I forhold til almindelige brændeovne, er det en enormt arbejdsbyrde man slipper for.

Wi-Fi:

Via din telefon kan du indstille den ønskede rumtemperatur og ovnen klarer så resten. Den starter og stopper autotomatisk og du behøre slet ikke at røre en finger. Det er desuden muligt at indstillet tidsintervaller hvis man ønsker at sænke temperaturen om natten og igen ønsker at der skal være varmere om morgenen eller når man kommer hjem fra arbejde. Det hele er utrolig simpet at justere og indstillet. Vi svarer meget gerne på eventuelle spg omkring de mange fordele ved Wi-Fi.

Forventet leveringstid: ca. 7-10 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
Petit.Bordeaux Pilleovn - Artel Petit 6 kw - Bordeaux
Bemærk: Inkl. Wifi
Ikke oplyst
8.888,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Røgrørs bøjning 2x45 gr. med klap og tætningsring - Ø80 mm

Røgrørs bøjning 2x45 gr. med klap og tætningsring - Ø80 mm

LÆS MERE

Pellets-røgrør T-sektion med dør m/m - Ø80

Pellets-røgrør T-sektion med dør m/m - Ø80

LÆS MERE

Murbøsning enkelt L=300mm - Ø80mm

Murbøsning enkelt L=300mm - Ø80mm

LÆS MERE

Lige røgrør med tætningsring - Ø80 mm

Lige røgrør med tætningsring - Ø80 mm

LÆS MERE

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70