Hedestoker ApS
 Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Atmos brændekedel 25 kw
Atmos brændekedel 25 kW med en virkningsgrad på over 89 %. Meget velegnet til opvarmning af parcelhuse m.m. Atmos 25 kW har røgsuger som standard, hvilket er med til at give en mere stabil og miljøvenlig forbrænding. Samt har Atmos 25 kW også Pyrolytisk forbrænding hvilket betyder at der er et minimum af aske. Kedlen er godkendt samt har energimærket A+.

Bemærk: Tager meget store brændestykker på op til 53 cm og man kan fyre med alle typer tør træ. Meget stor askeskuffe og det er derfor ikke nødvendigt at kløve brændestykkerne. Ikke egnet til fyring med spåner og mindre træaffald.

Data:

Farve rød

Virkningsgrad >89 %

Ydelse (kW) 25

V 230

Afgangsrør Ø 150 mm

Energimærke A+

Brændestørrelse 53 cm

Røgsuger som standard

Godkendt: EN 303-5

Atmos 25kW DC25S er specielt udviklet effektivt at fyre med træ baseret på generatorforgasnings ved anvendelse af røgsuger. Via røgsugeren suges forbrændingsluften ind i brændkammeret. I toppe af kedels front er den store indfyringslåge og forneden er rengøringslågen. Der er anvendt mineraluld til isolering af kedelkassen.

Fordele:

Meget høj driftssikkerhed

Standard med røgsuger

Pyrolytisk forbrænding.

Trækregulator

Kedeltermostat

Røggastermostat stil styring af Termovar ladeventil og røgsuger

Mål:

Højde: 1282 mm

Dybde: 1030 mm

Bredde: 680 mm

Vægt: 326 kg

Betjening:

Atmos DC25S er opbygget så den er meget let at betjene og styrepanelet er placeret øverst på kedlen.

Rengøring:

Det er blevet meget nemmere at rengøre Atmos 25 og den meget rene forbrænding giver lange intervaller med de nødvendige rens. En regelmæssig rengøring med mellem 3-7 dages drift er med til at opretholde en høj driftssikkerhed og er desuden med til at bevare den høje effekt og holdbarhed af kedlen.

Godkendelser:

Atmos 25 kW brændekedel er godkendt og lever op til de strengeste miljøkrav.  Forgasningskedlerne er certificerede i henhold til EN 303-5

Atmos er er kendt for at lave meget anerkendte brændefyr med høje virkningsgrader. Det er desuden alment kendt, at kedlerne har en lang levetid og er meget robuste. Derfor er de med blandt de bedste der findes på markedet i Europa.Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage
Atmos brændekedel 25 kw

VVS nr.Type u/ tilskud m/ tilskud
L
308356025 Atmos brændekedel 25 kw 21.995,00
19.995,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Lk ladeventil 60 gr. med Grundfos pumpe

TERMOVAR ladeventil er en præfabrikeret, automatisk, termisk ventil enhed til fast brændsel kedel / opbevaring tankanlæg, hvor op...

LÆS MERE
Lk ladeventil 60 gr. med Grundfos pumpe
    
Blackstar+ Fumus 25kw - med V13 styring, iltsonde, kompressor, cirkulationspumpe og røgsuger (Gratis indregulering/3 årig garantiregistrering)

Blackstar+ FUMUS 25 kW kedel og V13 styring er en af de helt nye modeller. Her får man virkelig et rigtig godt og solidt produkt der er dansk...

LÆS MERE
Blackstar+ Fumus 25kw - med V13 styring, iltsonde, kompressor, cirkulationspumpe og røgsuger (Gratis indregulering/3 årig garantiregistrering)
 
Ekspansionsbeholder åben

Åbne (Trykløse ekspansionsbeholdere. Uisoleret, lodret & uden varmeslange.

Leveres uden isolering.

 


LÆS MERE
Ekspansionsbeholder åben
    
 
    
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70