Hedestoker ApS
 

Telefon nummer
Har du brug for hjælp, vi sidder klar til klokken 16:00
96921090

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Artel Elite Forrest Pilleovn 12 kw - Hvid - Med varmeflytning - Virkningsgrad 98%
Artel Elite Forrest 12 kW– Hvid. Udnyt varmen endnu bedre med varmeflytning. Med varmeflytning fordeles varmen langt bedre rundt i rummene og indeklimaet forbedres markant. Ved at udnytte varmen fra træpilleovnen bedre rundt i andre dele af sin bolig, er der endnu flere penge at spare. Artel 12 kW har en virkningsgrad på 98 % og udnytter brændsel helt optimalt. Der er nyt forbrændingssystem, glasrensesystem samt et forbedret konvektionssystem som betyder at denne model udnytter og bevarer den super høje effekt når blæseren slukker. Ved Ecodrift slukker ventilatoren, det vil sige, at når temperaturen blive skal vedligeholdes, så slukker ventilatoren. Dette er med til at gøre ovnen endnu mere økonomisk i drift. 

Data:
Virkningsgrad 98 %
Pillebeholder 26 L - 17 kg
Ydelse max - min. 10,0 kW – 2,45 kW
Pilleforbrug kg/t. max - min 2,42 - 0,5 kg
Timer mellem opfyldning ved konstant drift max - min. 34 - 7
Energiklasse A+
Inkl. fjernbetjening
Farve: Hvid/sort
Tilslutning røgrør Ø80, lige bagud

Størrelse:
Bredde: 49,2 cm
Dybde: 50 cm
Højde: 105,0 cm

Beskrivelse:
Hvid 12 kW Artel træpilleovn. Med ildfaste sten der ligner flammer. Der er varmeflytning og indbygget Ecodrift. Flot design med en sort front og hvide sider. Der er et manuelt betjeningspanel i toppen af ovnen samt kan ovnen også betjenes via smart fjernbetjening. Designet er meget moderne og indeholder den sidste nye teknologi. Blandt andet er der et nyt glasrensersystem, der benytter forvarmet skylleluft. Artel 12 kW har det sidste nye forbrændingssystem der udnytter træpillerne på en endnu mere effektiv måde end tidligere. Virkningsgraden er helt oppe på 98 %. Denne moderne ovn er inklusiv varmeflytning. Med varmeflytning kan man fordele varmen rundt til andre rum og dermed varme endnu mere effektivt op med træpiller. Dette kan sparer virkelig mange penge på varmebudgettet. Det er et effektivt system som virker øjeblikkeligt. Energiklasse A+.

Fordele:
Energiklasse A+
Ecodrift automatisk start/stop
Ny type ildfast sten på bagpladen giver indtryk af ægte flammer
Lav blæserstøj
Høj ydelse
Nyt og effektivt forbrændingssystem
Nyt glasrensersystem med varm skylleluft
Længere driftstider mellem rensninger
Nem manuel betjening i top
Inklusiv fjernbetjening
Integreret termostat

Ecodrift:
Ecodrift indbygget. Ovnen slukker automatisk ventilatoren, når temperaturen bare vedligeholdes. Dette er største delen af tiden og er dermed en økonomisk gevinst. Ovnen er med automatisk Start og Stop funktion og alt efter den indstillede ønskede rumtemperatur, regulerer ovnen selv sine driftsperioder og man behøver slet ikke at gøre noget. Dette er en kæmpe fordel. Ovnen kører altid mest økonomisk, den udnytter varmen på en bedre måde og skaber et meget bedre klima indendørs. I modsætning til brændeovne får man nu en altid tempereret og behagelige temperatur uden de store udsving som ved fyring i brændeovne. 

Design:
Artel Elite Forrest i hvid Mod. 12 kW er med dens sidste nye teknologi. Det er en topmoderne ovn en meget smuk hvid farve, der passer perfekt ind i alle moderne hjem. Den tjener meget hurtigt sig selv ind igen. Alt efter hvad man har som varmekilde i forvejen, kan Artel 12 kW hurtig reducere udgifterne markant især hvis man i forvejen fyrer med f.eks. gas eller olie. Vil du vide mere Artel Elite Forrest serien – så kontakt os enten telefonisk eller på mail. 

Artel Elite Forrest 12 kW skal placeres på et ikke brandbart materiale. Det kan f.eks. være en gulvplade i stål eller glas. Har man klinker eller granit som underlag, er det rigtig fint.

Datablad Elite 98
Energimærkning

Forventet leveringstid: ca. 5-7 hverdage
PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Artel Elite Forrest Pilleovn 12 kw - Hvid - Med varmeflytning - Virkningsgrad 98%

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
?
EL98.12-W Pilleovn - Artel Elite Forrest 12 kw. - Hvid Ikke oplyst
22.850,00
Køb
 
    
 
    
 
    
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70