Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Kuliltealarm Honeywell XC70


Kuliltealarm Honeywell XC70
Kuliltealarm Honeywell XC70

Godkendt batteridrevet kuliltealarm. Advarer med fuld alarm allerede før man får symptomer som følge af kulilteforgiftning. Jo højere koncentrationen af kulilte er, jo hurtigere udsender enheden en alarm. Honeywell har gennem de sidste mange år været en af de førende producenter af kuliltealarmer og må siges at være specialister på området.

Kuliltealarm forbedrer sikkerheden i hjemme. 

  • Nem installation
  • Brugervenlig
  • Automatisk sensorjustering.
  • 6 års garanti og op til 7 års levetid
  • Kontinuerlig selvtest funktion
  • Batterier fastmonteret i alarmen
  • Godkendt i henhold til EN50291:2001 og dragemærkning
  • Ingen udskiftning af sensor

Honeywell er særdeles nem at installere og at betjene. Der er meget lang garanti. Honneywell er godkendt efter alle normer og krav til kuliltealarmer. Der kan opstå kulilte fra pejse, brændeovne eller andre forbrændingskilder, som af en eller anden årsag ikke brænder rent. Eller hvis skorstenen er en eller anden grund pludselig er tilstoppet. Derfor bør man altid have en kuliltealarm opsat for at undgå disse situationer, som kan være farlige. Det kan også dannes kulilte fra varmeapparater, generatorer der drives af benzin samt motorkørertøjer. 

Der bør som hovedregel altid opsættes en kuliltealarm ved alle potentielle apparater der kan udgøre en risiko for at danne kulilte. Derfor anbefales det at har man 2 brændeovne, pilleovne eller har pillefyr i samme bygning så bør man opsætte kuliltealarm ved alle de steder hvor der kan dannes kulilte. 

Kulilte er meget farlig, for det første fordi at man hverken kan smage eller lugte det, men også fordi at man kan miste bevidstheden hvis man bliver udsat for en kraftig eksponering uden at vide det. Dermed kan det ende fatalt. Med en kuliltealarm kan dette undgås. 

En kuliltealarm fungerer således, at den udsender en fuld alarm. Jo højere koncentration, jo hurtigere udsender enheden en alarm.

Kuliltealarm placering

Bør placeres tæt på apparatet der udgør en risiko for kuliltedannelse.

Kuliltealarm til campingvogn

Det er altid en rigtig god ide at opsætte en kultiltealarm i campingvogn, hvor arealet er meget lille og der meget hurtigt kan blive et højt niveau af kulilte hvis et apparat, kogeenhed eller lignende ikke fungerer korrekt. En kuliltealarm koster ikke ret meget og det forbedrer sikkerheden rigtig meget. 

Kuliltealarm Honeywell XC70Datablad

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
92180 Honeywell kuliltealarm 575,00
437,50
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70