Hedestoker ApS
 Telefon nummer
Har du brug for hjælp, vi sidder klar til klokken 16:00
96921090

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Læderspand Ørskov Giraf
Læder brændekuv med giraf mønster designet af Danske Ørskov.

Denne flotte top moderne brændekurv er ud af en serie med "dyreprint", hvor der findes flere forskellige dyremotiver. Girafmønsteret er sjovt, eksotisk og hyggeligt. Denne smarte giraf brændekurv i læder vil også være meget trendy på børneværelset til opbavaring af tøjdyr, eller som blade og avisholder i stuen. Designet gør den sjov til mange formål. Denne kurv er ikke velegnet til at løfte mange kg brænde. For at beholde den flotte facon anbefaler vi, at man bruger en bæresele i stedet for til at løfte træet ind med.

Tips: Bruges denne flotte girafmønstret læderkurv til opbevaring af brændsel, kan man gøre stuen endnu mere eksotisk ved også at lægge et skind på gulvet i samme rum. 

Mål

Lxx x Bxx x Hxx cm

Produktinformation

God og slidstærk kvalitet i et holdbart design. Undgå at opbevare beskidt træ i holderen, da det hvide girafmønster er lidt sværere at holde rent i for eksempel sorte og mørke nuancer.

Facon

Praktisk facon som gør kurven velegnet til opbevaring af andet end bare træ. Læderkurven er med kraftig syning i begge ender samt på midten. Topremmen er samlet som et bæltespænde hvilket giver en sjov finish hvor der er tænkt på detaljerne. Girafmønsteret kan tilføje noget eksotisk ind i rummet og også være meget flot som opbevaring til andet end brænde. 

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage
Læderspand Ørskov Giraf

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98220 Læderspand Ørskov - Giraf 2.125,00
1.562,50
Køb
 
    
 
    
 
    
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70