Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Læderspand Ørskov Giraf


Læderspand Ørskov Giraf
Læderspand Ørskov Giraf

Læder brændekuv med giraf mønster designet af Danske Ørskov.

Denne flotte top moderne brændekurv er ud af en serie med "dyreprint", hvor der findes flere forskellige dyremotiver. Girafmønsteret er sjovt, eksotisk og hyggeligt. Denne smarte giraf brændekurv i læder vil også være meget trendy på børneværelset til opbavaring af tøjdyr, eller som blade og avisholder i stuen. Designet gør den sjov til mange formål. Denne kurv er ikke velegnet til at løfte mange kg brænde. For at beholde den flotte facon anbefaler vi, at man bruger en bæresele i stedet for til at løfte træet ind med.

Tips: Bruges denne flotte girafmønstret læderkurv til opbevaring af brændsel, kan man gøre stuen endnu mere eksotisk ved også at lægge et skind på gulvet i samme rum. 

Mål

Lxx x Bxx x Hxx cm

Produktinformation

God og slidstærk kvalitet i et holdbart design. Undgå at opbevare beskidt træ i holderen, da det hvide girafmønster er lidt sværere at holde rent i for eksempel sorte og mørke nuancer.

Facon

Praktisk facon som gør kurven velegnet til opbevaring af andet end bare træ. Læderkurven er med kraftig syning i begge ender samt på midten. Topremmen er samlet som et bæltespænde hvilket giver en sjov finish hvor der er tænkt på detaljerne. Girafmønsteret kan tilføje noget eksotisk ind i rummet og også være meget flot som opbevaring til andet end brænde. 

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98220 Læderspand Ørskov - Giraf 2.125,00
1.562,50
Køb
 
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70