Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Pilleovn Tonda Langå - 7,5kw - Sort


Pilleovn Tonda Langå - 7,5kw - Sort
Pilleovn Tonda Langå - 7,5kw - Sort

Tonda Langå – Sort Tonda Langå er en flot og meget brugervenlig ovn med et meget blødt og klassisk design.

Ydelse: 7,5 kW
Opvarmer: 133 m2
Pilletank: 15 kg
Virkningsgrad: 87,5 %
Træpiller: 6 mm

De bløde og runde linjer gør ovnen blød og enkel at se på. Ovnen er fuldstændig sort og totalt strømlinet i looket. Det helt strømlinede udseende gør det let at passe ovnen ind i alle typer af hjem og design men især i et hjem med enkle og flotte nuance, kan den tilføje noget ”kant”. Mere strømlinet end denne helt sorte ovn bliver det næppe. Siderne er helt glatte og sorte og fronten med klart glas, der giver et fint kig ind til ilden. Glasruden foran på ovnen er med til at skabe en hygge-stemning i rummet hvor ovnen står. Ild virker dragende på de fleste mennesker og er med til at skabe en følelse af varme. Tonda Langå er en effektiv ovn til en lav pris og ovnen har utrolig hurtigt tjent sig ind igen. Bruger man ovnen som supplement til f.eks. et oliefyr, vil man blive meget positivt overrasket og hurtigt mærke den opnåede besparelse på varmebudgettet. Træpiller er meget billigere en olie og meget mere miljøvenlige.  

Beskrivelser:
Tonda Langå er produceret i Sydeuropa nærmere betegnet Italien hos den anerkendte producent af Langå pilleovne. Vi har her at gøre med en producent, der i mange år har været den førende indenfor udvikling af ovne der brænder træpiller. I serien Langå Tonda, er man garanteret den sidste nye teknologi der holder og lever op til de skrappe EU krav – også i mange år endnu. 
Tonda Langå er velegnet til alle typer af boliger herunder sommerhuse, villaer, huse på landet osv. Tonda Langå er egnet både som et supplement til gas, oliefyr, hvis man ønsker at spare mange penge på varmebudgettet, men ovnen kan sagtens stå alene. 

Lydniveau:
Meget lidt støj fra blæsemotoren. I modellen Tonda Langå har man valgt en meget støjvenlig løsning, hvor der er en lukket blæsemotor til rumvarme. 

Fordele:
Moderne ovn i lækkert design
Økonomisk i drift
Høj virkningsgrad på 87,5 %
Minimalt aske-affald
Lange tømningsintervaller
Lydsvag lukket blæsemotor
Regulering a temperatur via fjernbetjening (Kan tilkøbes)
Manuel styring
Standby funktion (Automatisk start/stop efter ønsket rumtemperatur)
Nem rengøring 

Komfort og regulering:
Nu er det slut med at komme hjem til et hus der er koldt, uanset hvilket tidspunkt du kommer hjem. Tonda Langå har en indbygget standby funktion. Det vil sige, at ovnen automatisk regulerer hvornår den skal starte med at varme, når rumtemperaturen når under en bestemt temperatur. Hermed er det muligt at foruddefinere en ønsket rumtemperatur. Ovnen klarer selv det hele og man undgår de store temperaturudsving men ellers altid har ved fyring i brændeovn.  
Rensning og vedligehold:
Det er hurtigt og let at gøre ovnen ren. Udvendigt tørres siderne over med en hårdt opvredet klud og glasset i lågen rengøres regelmæssigt for sodrester. Vi anbefaler at rense glasruden i lågen med glasrens der er beregnet til at fjerne sod.  Delta Kemi Glasrens er lavet til at fjerne sod på glas. Fyr kun med pellets 6 mm af høj kvalitet.
 
Tekniske data:
Opvarmningsareal: 133 m2 med forbehold for rumopdeling og isolering af bolig
Støjniveau: Meget tøjsvag
Pillebeholder 15 kg
Træpiller 6 mm (Kun egnet til 6 mm pellets)
Aftræksrør: 80 mm i diameter
Virkningsgrad: 87,5 %
Vægt 105 kg.
Ydelse 7,5 kW

Røgrøret skal tilsluttes røgsugeren. Røgsugeren er placeret 17 cm over gulv (midt-rør) og 250 mm inde i ovnen.
Til Tonda træpilleovn må der kun anvendes 6 mm pellets.
 
Godkendelser:
Godkendt til salg og anvendelse i DK og overholder alle de for EU bestemte retningslinjer. Kontakt os for yderligere information.
 
Størrelse:
Højde: 96,1 cm
Bredde: 54,40 cm
Dybde: 54,10 cm
 
Placering:
Underlaget skal være godkendt til varmen og ovnen skal derfor stilles på ikke brandbart materiale. Anvend f.eks. en godkendt gulvplade.  Pladen skal udover ovnen, dække et areal på min. 30 cm foran ovnen og 15 cm i begge sider.
 
Manual:
Der medfølger udførlige instrukser omkring opsætning og drift. Det anbefales som standard, at man læser manual inden ibrugtagning for at få det mest optimale ud af produktet.

Ønskes der yderligere informationer eller har du brug for hjælp, så kontakt da vores support. Vi har altid tid til at hjælpe. Send os en mail eller kontakt os telefonisk.

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
901643900 Pilleovn Tonda Langå - 7,5kw - Sort Ikke oplyst
13.190,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Lige røgrør med tætningsring - Ø80 mm

Lige røgrør med tætningsring - Ø80 mm

LÆS MERE

Isoleret længder - Ø80mm - Sort

Isoleret længder - Ø80mm - Sort

LÆS MERE

Flex-inddækning inkl. regnkrave - Sort kegle

Flex-inddækning inkl. regnkrave - Sort kegle

LÆS MERE

Isoleret startsektion - Ø80mm - Sort

Isoleret startsektion - Ø80mm - Sort

LÆS MERE

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70