Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Pilleovn Tonda Langå - 7,5kw - Beige


Pilleovn Tonda Langå - 7,5kw - Beige
Pilleovn Tonda Langå - 7,5kw - Beige

Ydelse: 7,5 kW
Opvarmer: 133 m2
Pilletank: 15 kg
Virkningsgrad: 87,5 %
Træpiller: 6 mm

Tonda Langå – Beige Tonda Langå findes i flere farver så der er noget for enhver smag. Er man til de mere forsigtige og sarte smukke klassiske farver, er en træpilleovn i farven beige et ganske godt valg. Farven er moderne og de flotte lyse beige sider med den sorte front med glas i, får ovnen til at fremstå smallere og mere diskret. En beige træpilleovn vil egnet sig både til placering op af lyse vægge, men især også til mere tonede vægge i nuancer som grå, knækket hvid, tapet både mønstret og ensfarvet m.m. Som underlag hvis man da ikke har f.eks. klinker, kan det være meget flot med en gulvplade i glas, som synes af meget lidt og er helt neutral. Man kan også vælge en sort gulvplade og få et mere kraftigt udtryk. Det er smag og behag. Tonda modellen i beige er med bløde og smukt afrundede former, som virker smallere synsmæssigt med de lyse sider. Den vil være egnet til placering både i et hjørne men også op af en lige væg.

Beskrivelser:
Tonda Langå udviklet og produceret i Italien hos en af de største og mest anerkendte producenter indenfor træpilleovn. Teknologien er altid den sidste nye og det samme kan man sige om designet. Modellen opvarmer let 130 kvm og kan sagtens stå alene men den er et fantastisk supplement til en anden varmekilde som f.eks. oliefyr, gasfyr m.m., som er forholdsvis dyre varmekilder. Ønsker man at reducerer sine varmeudgifter, så bør man kigge på denne nye model. Desuden er den et mere miljøvenligt alternativ. 

Som noget af det nye, er der i denne nye model, lagt stor vægt på at gøre den endnu mere støjsvag end tidligere modeller. Som nogle måske kan huske, så var der i de første modeller der kom på markedet en del støj fra blæsermotoren, som kunne virke distraherende. Nu har man fundet en rigtig god løsning på dette. 

Lydniveau:
Som noget nyt, er det nu lykkedes at reducere støjen fra blæser motoren til næsten ingenting. Ved at integrere en mere støjsvag blæsermotor, som er en lukket model, kan man nu næsten ikke registrere motoren. I forhold til de tidligere modeller er der sket en virkelig markant forbedring. 

Fordele:
Moderne ovn
Automatisk start/stop
Lave varmeudgifter
Høj virkningsgrad på 87,5 %
Minimalt aske-affald
Stor askeskuffe
Lydsvag lukket blæsemotor
Regulering a temperatur via fjernbetjening (Kan tilkøbes)
Manuel styring
Standby funktion (Automatisk start/stop efter ønsket rumtemperatur)
Nem rengøring 

Komfort og regulering:
Få et bedre indeklima. Automatisk start/stop giver en langt mere stabil og ensartet temperatur og i modsætning til en almindelig brændeovn, slipper man for de store udsving som når en brændeovn går ud. Her har man altid en stabil temperatur og det eneste man skal sørge for med regelmæssig mellemrum er at fylde træpiller på ovnen samt tømme aske ud ved behov. Træpiller der brænder rent giver desuden langt mindre askeaffald end ved fyring med træ.  Ovnen regulerer automatisk start/stop jævnfør temperaturmåler og forudindstillet ønsket temperatur. 
Rensning og vedligehold:
Det er meget let at holde ovnen pæn udvendigt. Bare tør ovnen over med en hårdt opvredet klud på de hvide sider. Glasset i lågen holdes nemmest rent ved at bruge en egnet glasrens. Se evt. vores glasrens under tilbehør til brænde og pilleovne.
Fyr kun med pellets 6 mm af høj kvalitet.
 
Tekniske data:
Opvarmningsareal: 133 m2 med forbehold for rumopdeling og isolering af bolig
Støjniveau: Reduceret støj fra lukket blæsermotor
Pillebeholder: 15 kg
Træpiller 6 mm (Kun egnet til 6 mm pellets)
Aftræksrør: 80 mm i diameter
Virkningsgrad: 87,5 %
Vægt 105 kg.
Ydelse 7,5 kW
 
Godkendelser:
Godkendt til salg og anvendelse i DK og overholder alle de for EU bestemte retningslinjer. Kontakt os for yderligere information.
 
Størrelse:
Højde: 96,1 cm
Bredde: 54,40 cm
Dybde: 54,10 cm
 
Placering:
Ovnen skal opstillet på ikke brandbart materiale som f.eks. klinker eller egnet gulvplade. Ved placering på gulvplade skal man være opmærksom på, at pladen skal udover ovnen, dække et areal på min. 30 cm foran ovnen og 15 cm i begge sider.
 
Manual:
Der medfølger altid en udførlig manual til din nye pilleovn, så du kommer godt i gang. Der er også beskrevet hvordan man bedst vedligeholder og passer på syn nye Tonda træpillevon. Læs derfor altid manualen inden ibrugtagning af dit nye produkt, så du kommer i gang bedst muligt.

Ønskes der yderligere informationer eller har du brug for hjælp, så kontakt da vores support. Vi har altid tid til at hjælpe. Send os en mail eller kontakt os telefonisk.

Forventet leveringstid: ca. 1-2 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
901643700 Pilleovn Tonda Langå - 7,5kw - Beige Ikke oplyst
13.190,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Skorstenspakke 3,5 meter - 150mm - Sort

Skorstenspakke 3,5 meter - 150mm - Sort

LÆS MERE

IR Fjernbetjening

IR Fjernbetjening

LÆS MERE

Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm

Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm

LÆS MERE

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70