Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Pilleovn Delia Langå - 7,5kw - Hvid


Pilleovn Delia Langå - 7,5kw - Hvid
Pilleovn Delia Langå - 7,5kw - Hvid-1 Pilleovn Delia Langå - 7,5kw - Hvid-2
Pilleovn Delia Langå - 7,5kw - Hvid

Delia Langå – Hvid er en moderne pillebrændeovn med et klassisk look. Denne hvide ovn er slidstærk og er fremstillet af de bedste materialer. Pris er utrolig lav og man kan virkelig mærke, at man får noget for pengene. Udgifterne til ovnen er meget hurtigt tjent ind igen med den mærkbare besparelse man vil få, hvis man for eksempel normalt opvarmer sit hus med olie eller el.

Denne ovn er meget velegnet til alle typer af boliger/sommerhuse og selvom om prisen er lav, får man stadigvæk den helt nye teknologi. Ovnen fås i flere farver blandt andet også i sort og bordeaux. Denne smukke hvide model fra serien er holdt helt enkelt og er kun sort og hvid. De smukke hvide sider giver ovnen et elegant udseende hvor hele midten er ovnen derimod er holdt i sort. I midten  af pillebrændeovnen prydes forsiden af en stor firkantede glasrude, der giver et flot udsyn til den smukke ild. Forneden er det enkle sølvfarvede logo placeret under glasruden.

Delia Langå i de neutrale farver hvid/sort gør den lidt at integrere med et hvilket som helst interiør. Den hvide ovn vil være smuk både i rum med trægulve eller klinker. Er man mere til en mere vovet farve findes ovnen også i en smuk kraftig rød/bordeaux farve samt i den helt mørke/sorte farve.

 

Beskrivelser:

Producenten er Italiensk og er en af de førende producenter i Sydeuropa. Mange års erfaring gør, at producenten nu har nogle af de allerbedste produkter på markedet.

Denne hvide model ligner ligesom den sorte model en helt almindelig brændeovn og har den samme høje ydeevne. Den er meget driftssikker og prisen er lav, hvilket gør den ekstra attraktiv for rigtig mange, der ønsker den som et dagligt supplement eller til opvarmning af sommerhus m.m.

Denne pillebrændeovn er velegnet til alle typer boliger, sommerhuse m.m.

Spar rigtig mange penge på det årlige varmebudget. Skrue ned for oliefyret og tænd ovnen.

Denne utrolig billige opvarmningsform kan give en besparelse der er til at mærke. Desuden er træpiller CO2 neutrale så udover at man sparer penge, gør man noget godt for vores miljø.

Pillebrændeovnen har kapacitet til at opvarme alle boligens rum op, selvfølgelig afhængig af boligens øvrige forhold.

 

Lydniveau:

Støjsvag/lydsvag i drift. Efterhånden er teknologien blevet så god, at man i modsætning til tidligere ovne, nu næsten ikke kan høre ovnen når den er i drift. Der er monteret lukket blæsemotor til rumvarmen. Dette er med til at lydisolere endnu mere og lyden er nu så svag at den er på niveau med et køleskabs summen.

 

Fordele:

Moderne og enkelt design

Økonomisk drift

Høj ydeevne

Minimal askeaffald

Støjsvag

Fjernbetjening styring (Ekstra udstyr og er ikke med i pakken)

Overskuelig manuel styring med simpelt og smart betjeningspanel

Standby funktion (Automatisk start/stop efter ønsket rumtemperatur)

Nem rensning & rengøring

Let asketømning

 

Komfort og regulering:

Der er automatisk Standby funktion, hvilket betyder automatisk start og nedlukning efter ønsket rumtemperatur. Det er muligt at programmere en ønsket rumtemperatur og så holder ovnen selv temperaturen i boligen. Har man indstillet en ønsket rumtemperatur på f.eks. 22 grader, så starter ovnen selv op når rumtemperaturen er et par grader under og stopper igen når rumtemperaturen er et par grader over. Fordelen ved dette er at man undgår de ellers store temperaturudsving man eller får ved en almindelig brændeovn.

Som en ekstra luksus er det nu også en mulighed at tilkøbe en fjernbetjening til styring på afstand.

 

Rensning og vedligehold:

For en altid mest mulig optimal drift, er det nødvendigt at rense og tømme ovnen regelmæssigt. Vi anbefaler også kun at bruge pellets af god kvalitet. En god kvalitet af træpiller er med til at forlænge de nødvendige intervaller med både rengøring og tømning for aske.  

Rengøring af glasruden rengøres klares let. Anvend f.eks. en god glasrens/glassvamp. Vi anbefaler gerne Delta Kemi, da vi selv har gode erfaringer med hensyn til deres produkter. De er effektive og kan spare dig for noget arbejde. De hvide flader tørres let over med en hårdt opvredet klud.

 

Tekniske data:

Opvarmningsareal: Opvarmer let op til 133 m2. Arealet varierer selvfølgelig alt efter hvor ovnen placeres samt boligens isoleringsgrad. Alt dette er med forbehold for variationer alt efter boligens energiklasse. En meget dårlig isoleret bolig er sværere at opvarme end en godt isoleret bolig med gode ruder osv.

 

Støjniveau: Lavt

Pillebeholder 13,50 kg

Træpiller 6 mm

Aftræksrør: 80 mm i diameter

Virkningsgrad: 85,5 %

 

Røgrøret skal tilsluttes røgsugeren som er placeret 17 cm over gulv (midt-rør) og 250 mm inde i ovnen.

Til Delia Langå pilleovn må der kun anvendes 6 mm pellets.

 

Godkendelser:

Delia Langå - hvid er godkendt og opfylder alle danske normer og standarder. Kontakt os for yderligere information.

 

Størrelse:

Højde: 91,2 cm

Bredde: 50,50 cm

Dybde: 48,50 cm

Nettovægt: 66 kg

 

Forbrug:

Træpille: XX kg træpiller/timer (min/max forbrug)

Strøm:

Ydelse: 7,5kW

Pille magasin kapacitet: 13,5 kg.

 

Placering:

Som ved alle ovne gælder det også, at der skal være sikkerhedsafstand efter gældende lovgivning. Spørg eventuelt din skorstensfejer ved tvivlsspørgsmål eller hvis der er særlige hensyn.

Skal altid placeres på ikke brandbart materiale. Det kan for eksempel være på klinker/fliser, en gulvplade beregnet til pilleovne. Pladen under skal dække et areal på min. 30 cm foran ovnen samt tillige 15 cm til begge side.

 

Manual:

Manual medfølger ved levering. Det anbefales som standard, at man læser manual inden ibrugtagning af sit produkt. Dette for at opnå den mest optimale drift i mange år.

Ønskes der yderligere information kontakt da vores support. 

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
901661900 Træpilleovn Delia Langå - 7,5kw - Hvid Ikke oplyst
8.900,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm

Pelletsrør - Pakkesæt nr. 1 til muret skorsten - 80mm

LÆS MERE

Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm

Pelletsrør - Pakkesæt nr. 2 til stålskorsten - 80mm

LÆS MERE

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70