Fredag den 25/1 holder vi lukket fra kl 12 - grundet kursus
Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælper dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Thermorossi Pilleovn Ciao Hvid


Thermorossi Pilleovn Ciao Hvid
Thermorossi Pilleovn Ciao Hvid

Thermorossi Caio er en utrolig elegant træpilleovn udført i et yderst lækkert og moderne design, hvor enkelthed, bløde linjer og funktionalitet er kendetegnet. Ovnen er smukt designet - lille og moderne. Modellen Thermorossi Caio får med sine bløde linjer og den smukke hvide ramme nok det mest moderne og elegante look bland de mange modeller. Caio ser meget lettere ud, da den nærmest svæver inde i den hvide ramme. Den smukke sorte glas front skaber en helhed og fremhæver de flotte flammer.

Thermorossi Caio er lavet i lækre og stærke materialer og er garanteret en lang holdbarhed f.eks. er brændkammeret lavet i stål og støbejern. Kendetegnet for de italiensk producerede ovne er netop den gode stærke kvalitet.

 

Beskrivelse:

Thermorossi Caio er italiensk produceret  og har et meget moderne udseende. Med sine mere end 40-års erfaring i udvikling af kvalitets ovne til træpiller, har italienerne denne gang skabt en træpilleovn helt i topklasse. Producenten har gennem alle årene været med til at udvikle de bedste modeller på markedet, som lever fuldt ud op til alle EU-krav. Thermorossi Caio har en meget høj effekt, er meget let at tænde op. Fra fabrikkens side af tester man alle ovne uden undtagelse, inden de for forlader fabrikken. Derfor gives der også 4 års garanti på Thermorossi Caio. Denne sikkerhed er der mange der er rigtig glade for,- og igen kendetegner det den generelt meget høje kvalitet fra Thermorossi. Lang garanti, gennemtestet produkt, EU-godkendt produkter, smukt design.

 

Lydniveau:

Thermorossi Caio er næsten lydløs i drift. Faktisk er den så lydsvag selv under drift, at det er ikke er noget man længere hører. I de første træpilleovne der var på markedet, kunne man også tydeligt høre når ovnen var i gang. Denne skavank er helt fjernet i de nyere ovne. Thermorossi Caio er en af de mest støjsvage træpille ovne der er på markedet i dag. Den indeholder den seneste teknologi og er produceret hos en virksomhed der er med helt på den seneste teknologi. 

 

Fordele:

Opvarmningsareal 110 m2 – 120 m2 (mere afhængig af isoleringsevne og placering)

Smukt æstetisk design

Lave driftsomkostninger

Høj ydeevne

Minimal askeaffald

Støjsvag (36 dB)

Fjernbetjent regulering

Programmerbar

4 års garanti

Testet fra fabrikken

Let asketømning

Let rengøring

Hurtig optænding

Høj udnyttelse af træpiller

CO2 venlig opvarmning

Indvendig ramme af stålplade + støbejern

GSM modul kan tilkøbes som ekstra udstyr (Styring via SMS)

 

Komfort og regulering:

Topmoderne regulering af varmen hvor kvalitetsdele og funktioner styres af mikroprocessorteknologi. Denne styreform garanterer en meget høj stabilitet i driften, pålidelighed samt yderst optimal ydelse enhver tid. Nu er det slut med at bruge tiden på at tænde op med briketter og tændklodser samt rende og åbne/lukke for luftspjæld. Det hele klares nu automatisk og med fuld kontrol. Fjernbetjent regulering med infrarød fjernbetjening er en ekstra luksus, man heller ikke havde med de tidligere modeller. Nu kan man sidde i sofaen og det smarte 5 trins niveau, gør det let at styre temperaturen og regulere både ventilationsniveauet samt effektniveauet, så bliver det ikke nemmere. Den infrarøde fjernbetjening kan selvfølgelig også bruges med tænd/sluk funktion. 

Det er mulit at programmere og lave forudindstillede programmer til at tænde/slukke på bestemte tidspunkter. Thermorossi Caio leveres med et program, der er optimeret til at fremme forbrændingseffekten.

OBS: Termostaten er ekstra tilbehør

Rensning og vedligehold:

Det er meget lettere at have en ovn til træpiller fremfor en traditionel ovn til brændestykker. For det første er der mindre rengøring og der er bestemt ikke flere vedligeholdelsesopgaver. Vi anbefaler dog altid at bruge pellets af høj kvalitet. Dette forlænger intervallerne mellem tømning af akseskuffe. Pellets af høj kvalitet giver meget mindre askeaffald samt en renere forbrænding.

 

Tekniske data:

Opvarmningsareal: Opvarmer let 110 – 120 m2 alt efter isoleringsgraden i boligen. Opvarmningsarealet kan varierer og afhænger af boligens energiklasse samt placeringen af pillebrændeovnen.

Støjniveau: 36 dbi (lavt)

Træpiller: 6 mm

 

Virkningsgrad:

Ved Nominel termisk effekt: 87,63 %

Ved reduceret termisk effekt: 89,50 %

 

Godkendelser: Thermorossi S.P.A.

Certificeret i DK og opfylder lovformelige forskrifter med udspring i følgende direktiver

2004/108/CE EMC-Direktiv

2006/95/CE Lavspændings Direktiv

EN 14785:2006 (ITT)

 

Størrelse:

Højde: 1015 mm

Bredde: 481 mm

Dybde: 588 mm

Nettovægt: 103 kg

 

Forbrug:

Træpille: 0,6 – 1,5 kg træpiller/time (min/max forbrug)

Strømforbrug min/max: 65 - 130 W

Ydelse: 3,1 kW – 7,7 kW (min/max ydelse)

Pille magasin kapacitet ca. 14 kg.

 

Placering:

Røgafgang bag og venstre: 80 mm

Afstand til brændbart materiale bag: 200 mm

Thermorossi Caio skal være placeret på et ikke brændbart materiale eventuelt en gulvplade egnet til formålet. Pladen skal dække hele området under ovnen. Pladen skal desuden dække minimum 30 cm foran ovnen samt 15 cm ud til begge sider.

 

Manual:

Følg altid retningslinjerne beskrevet i tilhørende manual for bedst mulig udnyttelse og holdbarhed af produktet.

Forventet leveringstid: ca. 1-3 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
308515100 Thermorossi Pilleovn Ciao Hvid Ikke oplyst
20.995,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70