Hedestoker ApS
 Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Stål Brændespand - Hvid
Rund brændekurv i stål i smuk mat hvid farve. Helt unik hvid stålbrændespand der har en diameter på 40 cm. Meget moderne at se på, med den smukke hvide farve. Fås også i pulverlakeret matsort. Fantastisk flot ved siden af en moderne brændeovn eller pejs. Den meget flotte hvide farve giver en fantastisk kontrast hvor træet bliver fremhævet og fremstår meget mere rustisk. Det skaber stemning med de store kontraster. Denne runde hvide brændeholder ser helt fantastisk ud og placerer man en grøn plante i nærheden for man meget mere miljø ind i stuen. Ideel til opbevaring af træ, magasiner, blade optændingspinde, lejesager på børneværelse, stikketøjet i stuen m.m. Det er kun fantasien der sætter grænsen her. 

Mål

  • H: 29 cm
  • Ø:40 cm

Kvalitet

Brændespand i stål med håndtag der er beregnet til at løfte træ. Bevarer faconen ved brug. Let at rengøre i det daglige. Hvid er selvfølgelig en mere utaknemmelig farve at holde pæn i hverdagen, så der må forventes mere dagligt vedligehold end på samme model i matsort. Undgå at ridse stålet. 

Facon

Brændespand flot rund cylinderformet med enkle håndtag. Håndtagene er skåret ud i stålet og består af en krans/kant der er rundt på hele toppen. Designet på brændespanden er fuldstændig enkelt og meget smukt og i typisk nordisk stil. Fantastisk fin og praktisk til opbevaring af mange ting.

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage
Stål Brændespand - Hvid

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98185 Stål Brændespand - Hvid 1.000,00
620,00
Køb
 
    
 
    
 
    
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70