Hedestoker ApS
 

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Stål Brændespand - Sort
Sort rund brændekurv i stål med integrerede håndtag og kraftig pulverlakering i sort. Fuldstændig stilren og helt ren i designet. Vil være flot placeret ved siden af brændeovn eller pejs med den sorte matte farve. Ideel til opbevaring af blandt andet brændsel men også velegnet til andet opbevaring. Meget stærk overfladebehandling i matsort. Fantastisk flot til opbevaring af stort set alt, hvor man ønsker at samle tingene på en elegant måde og måske skjule strikketøj og garnnøgler på en mere fancy måde. 

Mål

  • H:29 cm
  • Ø: 40 cm

Kvalitet

Brændespand i stål med en kraftig overfaldelakering i matsort. Brændespanden er let at rengøre blot med lunktent vand. Denne stålbrændekurv er særdeles robust og tåler en del vægt. Håndtagene er fordybninger ned i stålet med en flot sort stålkrans/kant rundt i toppen, der går hele vejen rundt. 

Facon

Flot rund brændespand med en diameter der er stor nok ttil en almindelig størrelse brændestykker. Den runde facon gør, at der ikke kan placeres træ ud til kanterne, men til gengæld, får man en god højde på brændekurven og den optager minimal gulvplads. Denne brændespand er noget af det mest enkle der fås. Er man til det smukke nordiske design, er denne pulverlakerede matsorte model noget af det mest klassiske nordiske man kan komme i nærheden af. 

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage


PRISGARANTI - Har du set denne vare billigere?


Stål Brændespand - Sort

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98182 Stål Brændespand - Sort 825,00
495,00
Køb
 
    
 
    
 
    
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70