Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Pillespand rund m. låg - Rød


Pillespand rund m. låg - Rød
Pillespand rund m. låg - Rød

Smart spand i hård plast egnet til rigtig mange ting. Denne røde pillespand er rigtig fin måde hvor du kan opbevare dine træpiller indendørs. Det ser ikke pænt ud at have en sæk stående ved siden af pilleovnen. Denne smarte røde spand med låg er udført i hård plast og beholder derfor faconen. 

. Brug den som en smart træpilleopbevaring indendørs eller brug den på børneværelset til opbevaring af legesager, dyner, puder med mere. Kan også bruges til en skammel eller et lille smart bord med opbevaring. 

Mål

  • H:45 cm
  • Ø: 34,5 cm

Produktinformation

Hårdt plast beholder med låg. Italiensk design. 

Kvalitet

Plastik spand med låg designet til opbevaring af træpiller indendørs. Udført i hård plast, så faconen bevares selv om den er fuld af pellets. Beholderen/spanden er også velegnet til andre former for opbevaring. Den er meget let at rengøre og materialet tåler vand. 

Facon

Cylinderformet beholder med plastlåg i kraftig rød farve med en "bølge"  på siden. Højde 45 cm og diameter på 34,5 cm. Stor beholder i hårdt plast der giver en rigtig god og smart opbevaring for pellets, hvor de vil stå tørt og ikke støve. Farven er kraftig rød.

Lige præcis denne type opbevarings spand vil også være meget velegnet på børneværelse til legesager eller måske til vasketøj på badeværelse. Den er let at rengøre ved behov.

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98249 Pillespand rund m. låg - Rød 825,00
695,00
Køb
 
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70