Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Læderspand Ørskov ruskind - Blå


Læderspand Ørskov ruskind - Blå
Læderspand Ørskov ruskind - Blå

Brændekurv blå ruskind. Utrolig smuk ruskindskurv i farvet blå ruskind. Perfekt til opbevaring af træ, magasiner, aviser/blade eller bamser og legetøj m.m. på børneværelset.  

Kun til opbevaring ikke til at bærer brænde i: For at bevare den flotte facon med topremme, er denne ruskindskurv kun egnet til opbevaring og ikke til at løfte brænde ind i. 

Mål

Lxx x Bxx x Hxx cm

Produktinformation

Designet Danske Ørskov. Denne flotte ruskindskurv er smuk til opbevaring af mange ting men i modsætning til f.eks. materialer som gummi, skal man være lidt mere opmærksom på det smukke ruskind. Kurvens toprem er ikke egnet til at slæbe og løfte det tunge træ i, hvis den skal bevare den smukke facon. Ruskindsoverfladen er dog rimelig slidstærk og kan med den praktisk mørke farve sagtens tørres let over med en hårdt opvredent klud, bare varmt vand. 

Facon

Flot firkantet facon i bunden og mere afrundet i toppen. Topremmen er samlet som et bæltespænde og det giver en rigtig flot finish på kurven. Farven er i en smuk støvet mørkblå tone, der passer ind i alle hjem og farven vil være en smuk kontrast til pejsebrænde. Den dybe blå farve er tidsløs og passer ind i alle nordiske hjem og ind i alle typer af stilarter. 

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98223 Læderspand Ørskov ruskind - Blå 1.570,00
1.320,00
Køb
 
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70