Hedestoker ApS
 
Vi er klar til at hjælpe dig Prof. rådgivning Prisgaranti Nem returnering
Læderspand m.spænde - Sort


Læderspand m.spænde - Sort
Læderspand m.spænde - Sort

Brændekurv sort læder med håndtag til opbevaring af f.eks. brændsel. Også velegnet til andet opbevaring. Med det smukke klassiske look vil denne model passe ind både til opbevaring af legetøj på børneværelse, strikketøjet i stuen m.m.

Mål

 47 x 30 x 30 cm

Produktinformation

Kraftig kvalitet med ekstra forstærkning ved hank. Læderet er slidtstærkt og rengøres let ved at tørre overfladen med en klud vredet op i lunktent vand. De hvide syninger er i et stært materiale. Spændet på hanken er i metal. 

Vi anbefaler ikke at man løfter tungt brænde i hanken,l men i stedet for understøtter bunden af kurven, når der er kraftig belastning. 

Facon

Flot og enkelt design. Materialet er sort læder med kraftige hvide syninger. Kurven er firkantet i bunden mens toppen har mere afrundede hjørner og er flot åben. De brede siderstykker løber ud i en hank, der går henover og lukker kurven foroven med et kraftigt metalspænde. Metalspændet binder de to sider sammen og det er med til at holde den meget flotte facon gennem mange år. Der er kraftig bund i kurven ligesom der er forstærkning på hanken. 

Denne type kurv i læder er også egnet til mange andre ting end opbevaring af brændsel. Faktisk vil meget flotte brændekurv i sort læder være fantastisk flot til opbevaring af aviser, blade, strikketøj, legetøj og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan putte i den sorte kurv. Denne model fås desuden også i rød læder.

Kontakt os for forventet leveringstid

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98231 læderspand m.spænde - Sort 950,00
725,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70