Hedestoker ApS
 Telefon nummer
Har du brug for hjælp, vi sidder klar til klokken 16:00
96921090

Kategorier

Nemme genveje
»
Finansiering
»
Serviceaftale
»
Download område
»
Kundeservice
»
Fragtpriser
»
Montering af pillefyr

Kreditvurderingen
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Her kan du betale med
Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

Betaling Betaling Betaling

MobilePay

Vi støtter...
Danske Hospitalsklovne

Nyhedsbrev
»
Tilmeld nyhedsbrev

Brændevogn 95x36x32cm - Sort
Brændevogn i sort stål. Super flot og dekorativ brændevogn der gør det lettere at få mere træ ind i huset uden at løfte på det. Pejsebrænde kan være ret tungt at løfte ind og fyrer man hver dag, så bliver det til rigtig mange ture. Med en smart brændevogn slipper man få at gå så mange gange og man slipper for de tunge løft. Ofte tager man så meget træ man overhovedet kan bære, bare for at slippe for en tur mere ud i brændeskuret. Med denne smarte brændevogn, kan man slå 2 fluer med et smæk og samtidig er den ret dekorativ. 

Mål

Højde 95 cm
Bredde 32 cm
Dybde 36 cm

Produktinformation

Materiale sort stål med hvide hjul. Kraftigt material der kan holde til at køre og opbevare pejsebrænde. Pulverlaketer mat sort. Kraftige hvide lave hjul og solide hylder. Stort udskåret håndtag øverst der gør det let at tippe vognen og trække den. 

Facon

Høj smal firkantet reollignende vogn med små runde huller i stålsiderne. Der er 2 store huller øverst på vognen, så det er let at få et godt greb. Vognen er let at tippe på grund af højden og de bagtil monterede små hjul. Der er isat en hylde for at opdele brændselt og giver en pænere opstabling. Designet er smart og praktisk. Vognen er meget dekorativ i sig selv og står flot med pejsebrænde inde i enhver stue. 

Forventet leveringstid: ca. 3-5 hverdage
Brændevogn 95x36x32cm - Sort

VVS nr.Type Vejl. pris Pris inkl. moms
L
98100 Brændevogn 95x36x32cm - Sort 2.075,00
1.640,00
Køb
 
Andre der har købt dette produkt har også købt:

    
 
    
 
    
Kontakt
Tlf. 96 92 10 90

Hverdage: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 14.00
E-mail: salg@hedestoker.dk
Hedestoker ApS
Hunnerupvej 3
6920 Videbæk
Cvr. nr: 34 60 73 70